23 °C Stjørdal, NO
07/08/2020

Midt – Norsk Vintermesse i Tydal

| |

Messen ble en suksess og derfor har snøscooterklubben en ny messe i år. Denne gangen er den åpne både lørdag og søndag. Her vil de nye innen bl.a. motor, elektronikk, sportsutstyr og klær og selvfølgelig snøscootere bli vist frem.

Tydal Snøscooterklubb ønsker alle velkommen til Midt- Norsk Vintermesse i Tydalshallen 7-8. desember. Som et resultat av ny flott hall med nye muligheter ble det i samarbeid med lokale forhandlere i fjor arrangert vintermesse for første gang.

Her kan du se og kjøpe isfiskeutstyr, alt av langrennsski og utstyr til preparering, forskjellig vinterbekledning, ATV, kite, ny bil og selvfølgelig snøscootere av merkene Lynx, Ski-doo, Polaris, Arctic Cat og Yamaha. Med andre ord, her finner du det meste som trengs av ekspertise og utstyr til vinteraktiviteter.

Vi har kiosk med nystekte vafler og mye annet godt, samt loddsalg med flotte premier gitt av gavmilde utstillere og andre næringsaktører.

Klubben har fått laget et begrenset opplag av kaffekrus med logo på. Disse vil selges eksklusivt på messa. Kjøper du klubbkoppen får du gratis kaffe både lørdag og søndag.

Gratis inngang på Vintermessa!

Les forrige sak:
|
Hangglider-kurs

Det reklameres med at man kan legge bekymringer, stress og mas […]

Close