12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Mikser garn med brød

Strikken-damene lanserer nytt tilbud fredag

BRØD OG GARN: Hanne Risvold (t.v.) og Kari Stensen ved Strikken i Meråker tilbyr fra og med denne fredagen ferske brød fra Eidums Gårdsbakeri i butikken. BRØD OG GARN: Hanne Risvold (t.v.) og Kari Stensen ved Strikken i Meråker tilbyr fra og med denne fredagen ferske brød fra Eidums Gårdsbakeri i butikken.

Fra og med fredag blir det rykende ferske brød fra Eidum Gårdsbakeri å få kjøpt i Meråker. Det er Strikken som utvider utvalget i butikken med bakervarer.

– Vi har snakket om det lenge, men det har drøyd ut. Men nå blir det, sier Hanne Risvold.

Sammen med Kari Stensen driver hun Strikken i Meråker, og det det blir nå er ferske brød å få kjøpt i garn- og gavebutikken.

– Hver fredag kommer det et lite lass med ferske brød fra Eidum til butikken vår. I første omgang satser vi på 50 brød så ser vi hvordan det går. Dersom det er noen som har spesielle ønsker fra Eidum sitt utvalg må de bestille på forhånd, sier Risvold.

Strikken lanserte tilbudet på sosiale medier tirsdag og ut fra den umiddelbare responsen å dømme kommer brødene til å gå unna som varme hvetebrød.

– Det er allerede ti som har bestilt, sier Hanne Risvold, bare et par timer etter at de forsiktig markedsførte tilbudet.

Coop Storlien artikkelnivå

– Brød og strikking – er det en bra kombinasjon?

– Alt er bra å kombinere med strikking. Dessuten er begge deler skikkelig håndverk, så det passer perfekt, sier Hanne Risvold.

De 50 brødene som kommer til butikken hver fredag framover vil være en lett blanding av Eidums utvalg av storbrød.

Les forrige sak:
NYE GREP: Rådmann Anne Kathrine Slungård varsler nye grep i kampen mot høyt sykefravær.
Varsler kamp mot høyt sykefravær

Politikerne er bekymret over skyhøyt sykefravær i enkelte kommunale enheter

Close