10 °C Stjørdal, NO
10/08/2020

Milde Mathilde & Drillpikene åpner i Hellsenteret

Vil skape et eget eventyrland i butikken

En ny butikk med Milde Mathilde & Drillpikene åpner lørdag klokken 11.00 på Hellsenteret. Innehaver Heidi Grande og senterleder Tonje Høyem gleder seg og ønsker velkommen.

De har fra tidligere utsalg i en låvebygning på Saksviktunet Hundhammaren og satser nå friskt med ny butikk på Hellsenteret. Lørdag 30.november ønsker innehaver Heidi Grande velkommen til en fargerik og frisk opplevelse i sin nye butikk.

Det er i lokalene etter en bokhandel og en lekebutikk at Milde Mathilde & Drillpikene nå etablerer seg på Hellsenteret. Lokalene utgjør ca 300 kvadratmeter og Heidi Grande sier konseptet er kjent for gaveartikler, et spennende utvalg i klær og interiørvarer.
– Vi synes det var fint å bli spurt om en etablering her på Hellsenteret. Tidligere hadde vi fokus retning Trondheim i tillegg til Saksviktunet, men jeg synes Værnesregionen er veldig spennende også som marked. Derfor tar vi nå valget og etablerer oss her på Sandfærhus i Hellsenteret, sier innehaver Heidi Grande.

Senterleder Tonje Høyem sier nyetableringen blir et fint tilskudd som bidrar til å komplettere Hellsenteret sitt utvalg. Det skjer i en spennende tid på året mot advent.

– Med denne nye butikken øker utvalget på senteret og erfaringene med Milde Mathilde & Drillpikene byr på et spennende utvalg med variasjon. Kunden får gjerne også noen positive opplevelser med på handleturen, sier senterleder Tonje Høyem. Lørdag 30.november klokken 11.00 åpner den nye butikken. Da lover Heidi Grande å presentere både en fargerik og spennende butikk med et variert utvalg. Mange spennende merker og utvalg i klær som kjoler og bukser, særpreg, opplevelse, varierte farger er stikkord.

– For meg som innehaver er det gjerne et mål å skape et eget eventyrland i butikken, en form for skattekiste der kundene kan lete og finne. Velkommen til åpning og ny butikk, sier Heidi Grande hos Milde Mathilde & Drillpikene.

Les forrige sak:
Guts-sjefen er ildsjel-finalist

En av fem finalister under Idrettsgallaen

Close