-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Mindreårig trakassert og utsatt for krenkende ytringer: – Ubehagelig opplevelse

Trakassering av mindreårige, mistanke om fyllekjøring og påkjørte dyr. Dette er politiets logg fra det siste døgnet.

(Illustrasjonsfoto: Marianne Flekstad Johnsen) (Illustrasjonsfoto: Marianne Flekstad Johnsen)

En jentegjeng plaget en mindreårig jente med ukvemsord og sårende kallenavn utenfor Kimen kulturhus søndag kveld.

– Jenta fortalte om hendelsen da hun kom hjem til sine foreldre, og det viste seg at jentegjengen og en gutt hadde fulgt etter henne. Jenta er bare 12 år, så det hadde vært en svært ubehagelig opplevelse for den unge jenta, forteller operasjonsleder Ove Tokstad.

Politiet skal ha fått inn meldingen rundt klokken 19.45, men hendelsen skal ha hendt rundt 45 minutter tidligere. En patrulje dro ut til stedet for å se etter jentegjengen og gutten, men lyktes ikke i å finne noen som passet beskrivelsen.

– Foresatte vurderer å ta kontakt med lensmannskontoret for å snakke med om hendelsen i dag, men saken er ikke avgjort enda, opplyser Tokstad.

Edru fyllekjører

Senere på kvelden fikk politiet inn en melding fra en bekymret innmelder som mistenkte fyllekjøring i sentrum.

– Klokken 20.30 melding fra en som mente han hadde sett fører av en bil drikke øl på et av Stjørdals utesteder for kort tid siden, for deretter å sette seg inn i bilen og kjøre fra torgkvartalet og ned mot sentrum, forteller Tokstad.

Politiet hadde fått kjennemerket på bilen, og en patrulje ble sendt til område for å undersøke saken.

– I første rekke kjørte vi hjem til han, men fant han ikke der. Han ble senere stoppet i trafikken og sjekket. Undersøkelsene og testen viste at sjåføren var helt edru, sier operasjonslederen.

Påkjørte rådyr

På morgenkvisten mandag, like før klokken 07.00, ble det meldt inn to tilfeller av påkjørsel av rådyr på Skatval.

– Først fikk vi melding om et påkjørt rådyr ved Voldsdalen. Rådyret ligger i grøften, og det fremstår som ryggen er knekt, ettersom beina ikke fungerer. Sjøferen kjørte fra stedet uten å melde ifra, men viltnemda er varslet og skal ut å se på det, opplyser Tokstad.

I samme tidsperiode fikk de inn en ny melding om et annet påkjørt rådyr på Skatval.

– Dette rådyret løp imidlertid videre inn i skogen etter påkjørselen. Det er litt skader på bilen, men ikke noen personskader. Også i dette tilfellet er viltnemda varselet, forklarer han.

Les forrige sak:
Catia Miraldi (t.h.) fikk ideen til å henge opp fotografier på helsehusets vegger, noe sykepleier Ann Marlene Hembre setter pris på.
Catia (18) tok initiativ til å pynte helsehuset

- Vi elevene synes det var moro å få denne muligheten

Close