-5 °C Stjørdal, NO
25/02/2020

Mistanke om ulovlig jakt

Fant bortgjemt elgkadaver under presenning

Elgkadaveret som ble funnet under presenningen ved Grønbergdammen har trolig ligget der en ukes tid. (Foto: Politiet i Værnesregionen) Elgkadaveret som ble funnet under presenningen ved Grønbergdammen har trolig ligget der en ukes tid. (Foto: Politiet i Værnesregionen)

Under denne presenningen ved Grønbergdammen i Meråker ble det nylig funnet et elgkadaver. Det nesten tre uker før jaktsesongen starter.

– Politiet i Værnesregionen mistenker ulovlig jakt da årets elgsesong først starter den 25. september. Elgjakten i Sverige har alleredet startet, så det kan være at elgen er felt lovlig i Sverige, men at kadaveret er ulovlig dumpet ved Grønbergdammen. Dette er selvfølgelig ikke bra, – det er direkte ufint, sier politioverbetjent Kent Robert Lundemo.

Kadaveret lå skjult, og ut i fra undersøkelser på stedet forteller Lundemo at det kan tyde på at kadaveret ble dumpet for omtrent en uke siden.

– Sak er opprettet rundt forholdet, og vi tar gjerne i mot tips på telefon 02800, sier politioverbetjent Kent Robert Lundemo, som også understreker at dette ikke er noen form for åte-bruk.

– Dette er ingen lokasjon for det, sier Lundemo.

Les forrige sak:
Høyres ordførerkandidat, og sittende varaordfører, Ole Hermod Sandvik tar til orde for en full oppgradering av sentrumsbarnehagen, Midtheim.
Vil satse stort på barnehagen nærmest stasjonen

Høyre tar til orde for en full oppgradering av kommunens eldste barnehage

Close