15 °C Stjørdal, NO
13/07/2020

Mitt og ditt handleri

Eldbjørg Marie Ingridsdatter på handleriet i Selbu har blitt glad i butikken sin og håper flere ser nytten av en butikk med miljøtanker.

 

Eldbjørg Marie Ingridsdatter er blant flere på eiersiden av handleriet i Kulviksvingen. Butikken var tidligere blomsterutsalg, og ligger hundre meter sør for avkjørselen til Vikvarvet fra Rv 705. Solfrid Valdimarsson har utsalg av strikkevarer i butikken og Sissel Berge fra Berge Gård har sine produkter av naturkosmetikk.

– Vi har forsøkt å finne en passende blanding av brukte ting, retro, chip cheek og nye produkter forteller Eldbjørg Marie. Hun sier handleriet også byr på et sosialt treffsted i bygda der det går an å sette seg nedpå å slå av en prat slik det var på nærbutikkene før i tiden. Stemningen inne har innehaverne greid å skape i en kombinasjon av god belysning gjennom vinduene. Handleriet ligger lett tilgjengelig i svingen, og her kan du finne nyttige ting i hverdagen. 6. november i fjor åpnet Mitt og ditt handleri i Selbu som et nytt tilbud for handlende og lokalbefolkning.   

 

Skaper ny stil av ­gammelt
Gamle kommoder, bord og skap kan bli som nye med noen malingsstrøk. Bak butikklokalene har innehaverne sitt verksted. Her males, lakkeres og pusses gamle møbler opp for kunder på bestilling eller etter at Eldbjørg har tatt imot noe fra kunder som vil gi bort det.

– Miljøtanken ligger fast hos oss, og vi prøver å se verdiene i det vi har rundt oss. Vi har flere kunstnere som presenterer sine produkter her og Solfrid har sine produkter i ullfilt og strikketøy. Votter, luer og skjerf holder kulda ute, sier Eldbjørg og tar imot en ny kunde på handleriet i Selbu.

 

 

Les forrige sak:
HUSBYÅSEN PANORAMA: Spennende boliger i et nytt og attraktivt boligområde med utsikt ned til sentrum og utover fjorden.
Stor aktivitet

  Vi er for tida involvert i mange prosjekter og det […]

Close