10 °C Stjørdal, NO
24/04/2019

Morsomt på Sagatunrevyen

 

Fredag var det premiere på årets Sagatunrevy. Hele 22 nummer med alle tenkelige tema stod på plakaten.

Ett fullsatt Sagatun fikk med seg revyen som bød på alt fra komplikasjoner rundt nettsamfunnet Facebook, jomfrufødsel, flybusskontrovers og kommunens økonomiske prioriteringer.

 

Kvinnekamp vs. Den klassiske kvinnerollen, portrettert av Anne Mari Hagen, Aase M. Bjørgnes og Hege Tollefsen (bildet).

Coop Storlien artikkelnivå

 

Jevnt nivå
Kvelden startet med et velsmakende måltid spekemat, noe som publikum satte pris på. Selve revyen åpnet med et nummer basert på sceneframføring kombinert med audiovisuelle hjelpemidler. – En frisk måte å åpne på.
Kvelden bød videre på en rekke revynummer presentert på en klassisk og velkjent måte. Alt akkompagnert av musikk framført av Jan Egil Trollebø, Arnt Egil Hasfjord, Jon Fløan og Bernt Kristoffersen, noe som ga hvert enkelt nummer mer dybde. – Noen sangnummer var det også plass til.

Suksess
Alle de fremmøtte så ut til å kose seg hele veien, og stemningen var god i det lille grendahuset. Aktørene gjorde en god jobb, og de tekstlinjer som ikke satt helt på premieredagen ble hentet kjapt inn på en smertefri måte.

 

En Shoppinglad husmor, her parodiert av Aase M. Bjørgnes.

 

Viktig bidrag
Alle aktører og andre involverte i revyen skal ha honør for arbeidet som er lagt ned her. Stjørdal har et rikt revyliv, og Sagatunrevyen er en viktig bidragsyter til akkurat det.

Les forrige sak:
Tiller slo Stjørdals-Blink

  Tiller vant en ny duell med Stjørdals-Blink og sikret seg […]

Close