14 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

Møt Åge “back-stage”

Åge Aleksandersen kommer til Frostafestivalen 22. juli.

 

Ved å delta i vår nettkonkurranse, svare på 3 spørsmål vedrørende Frostafestivalen,(se;www.frostafestivalen.no) kan du bli den heldige vinneren som trekkes ut og får et personlig møte med norges mest folkekjære artist. Alle som svarer riktig og er medlem av s-n.no`s facebook-gruppe blir med i trekningen. Trekningen vil foregå mandag 18. juli kl. 12.00 og blir kunngjort på s-n.no og i papiravisen 20. juli.

 

Konkurransen ligger tilgjengelig på nettet fra i dag.
Gå inn på www.s-n.no og svar på de 3 spørsmålene som har 3 svaralternativer hver. Spørsmålene ligger på hovedsiden sammen med link til vår facebook-gruppe.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Åse Iren vant eksklusivtmøte med Kurt Nilsen
FROSTA: Åse Iren Risan fra Frosta ble vinner av Stjørdals-Nytt`s nett-konkurranse om et eksklusivt møte med Kurt Nilsen “back-stage”. Åse Iren får møte Kurt Nilsen i forbindelse med hans konsert under Frostafestivalen lørdag 23. juli. Frostafestivalen og Stjørdals-Nytt gratulerer den heldige vinneren som ser frem til et spennende møte med den fantastiske vokalisten!

 

 


Les forrige sak:
FYLLES OPP: Hele travbanen, sirkustomta, Fjellhallen og hele området foran blir tatt ibruk under årets Agrisjå-messe, som blir tidenes største i følge messeleder Norvald Berre, teknisk sjef Eva Anita Rømo og Terje Rønning, som har ansvar for husflid og gårdsmat.
Tidenes landbruksmesse

Det sier en opprømt messeleder, Norvald Berre, som nå prøver å […]

Close