7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Møter landets beste i bylagsturnering

Gutter fra Stjørdal og jenter fra Malvik i den midtnorske troppen

TOPPTURNERING: Brage Westerlund (t.v.) og Peder Hindseth skal spille Bylagsturnering i håndball kommende helg. TOPPTURNERING: Brage Westerlund (t.v.) og Peder Hindseth skal spille Bylagsturnering i håndball kommende helg.

To stjørdalsgutter og fire jenter fra Malvik er med da landets beste 15-åringer i håndball møtes til Bylagsturnering i Stavanger i helga.

Stjørdals-Blink-spillerne Peder Hindseth og Brage Westerlund er tatt ut til å spille Bylagsturnering i håndball for Region Nord denne helga.

– Jeg gleder meg til å spille mot de beste spillerne på dette aldersnivået i Norge, sier Brage Westerlund. Hans jevngamle lagkamerat Peder Hindseth er skjønt enig.

– Håper på jevne og spennende kamper. Dessuten er vel trykket og tempoet mye høyere i denne turneringen hvor alle de beste i landet er med, enn i serien vi spiller til vanlig, sier Hindseth.

Bylagsturneringen foregår i Stavanger, og ennå tidlig i denne uka visste ikke guttene helt hvilket lag de skal spille på.

– Det kan bli Trondheim eller det kan bli Bodø, sier Brage Westerlund. Årsaken til dette er at Region Nord, som Trøndelag er en del av, strekker seg helt fra Midt-Norge til lengst nord i landet. Det som er sikkert er at guttene skal spille fem kamper i Stavanger fra fredag til og med søndag.

I jentetroppen som skal representere Trondheim og Bodø er Thea Sofie Eek, Selina Gjervan, Selma Idriz og Anniken Steen, alle fra Malvik, med til Bylagsturneringen.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Vil ha lørdagsbuss til byen

Ungdommene i Meråker har uttalt seg om busstilbudet

Close