2 °C Stjørdal, NO
10/04/2020

Møtte Jan Thomas hos Shiefloe

Jan Thomas bisto og ga gode råd til Sissel Edlund hos Shiefloe. Sissel arbeider hos urmaker Rø, og er opptatt av siste nytt. Hun fant sin innfatning i en delt fargevariant sammen med Jan Thomas.

 

Finn din brille med Jan Thomas og vær sikker på at ditt valg passer deg. Det tenkte Sissel Edlund, og meldte seg interessert i et møte med Jan Thomas hos optiker Shiefloe i Torgkvartalet. Stjørdals-Nytt møtte også en kunnskapsrik Jan Thomas, som gjerne bidrar med rådgivning om hva som passer hver enkelt når synet skal styrkes med briller.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

–        Sissel kom hit i dag med helt andre briller, men også de moderne og fine. Vi har funnet frem til innfatninger med litt fargevariasjon og noe som løfter ansiktet hennes frem på en enda bedre måte, sa Jan Thomas. De to testet ut 6-7 briller før Jan Thomas og Sissel sammen fant det rette for henne. Gjennom hele dagen bistår Jan Thomas Mørch Husby kunder hos Synsam Schiefloe på Torgkvartalet. Han kan velge sammen med kunden blant mange merker, og sist ute er blant annet Lene Nystrøm-modellene.

 

–        Synes du Sissel følger med i tiden også når det gjelder valg av briller?

–        Sissel er tydelig ei spenstig dame, bevisst på hva som er inn i tiden, og det var skikkelig artig å kunne bistå henne. Generelt har jeg inntrykk av at dere i Trøndelag er flinke til å tenke nytt og følge med i tiden. Jeg merker mye større interesse for nyheter her enn i Oslo-området, sa Jan Thomas som ofte besøker Trondheim. Mange skuelystne ungdommer ville få et glimt av ham eller et bilde sammen med trend-hår og mote- kongen i Norge. Jan Thomas stiller sporty opp. Nå altså hos Synsam Shiefloe.

 

 Unge gutter synes Jan Thomas er topp. Her hilser, Jan Aleksander Moen, Julian Nonstad og Are Niclas Straume Nilsen på TV-kjendis Jan Thomas.

 

Les forrige sak:
Else Torkildsen satser stort på vev i Åsen.
Kåret til månedens håndverker

I 2001 tok Else Torkildsen over stoler, mønstre og lokaler etter […]

Close