-0 °C Stjordal, NO
24/02/2020

Møttes til revyforberedelser

KLAR FOR HØYLANDET: Gjengen fra Saksvik Teaterlag som skal på scenen under NM i Revy på Høylandet, er (foran f.v) Trygve Stuevold, Elisabeth Leirvik Rabben, og Ellen Rabben Svedahl. (Bak f.v) Trine Lise Schjetne, Sverre Vikhammermo og Per Kristian Johansen.

 

 

Malvikingene jubler over uttaket og er startklar som aldri før.

 

Rutine og ferskiser
Både Mostadmarkrevyen og Saksvik Teaterlag er for Høylandetveteraner å regne, selv om det er noen år siden sist gang mostingene var representert på scenen.
Sammen med Hommelvikrevyen, Nonstadlaget, Oss to og Risikoteateret er Malvik representert med 10 av 100 uttatte nummer.

 

Fellesskap og konkurranse
Selv om et NM er en konkurranse valgte gruppene i Malvik å møtes til felles øvelse uka før revyfestivalen. Der hadde de engasjert instruktør, og revy NM-vinner, Rakel Sivertsen som kom med gode råd før alvoret braker løs i teltene på Høylandet.

 

Ideen om en fellesøving med både alvor og skjemt ble godt mottatt.
– Jeg lurte på om vi skulle ha med grillmat og vin, sier Trygve Stuevold fra Saksvik Teaterlag, han skal på scenen to ganger under festivalen. Både med sang og sketsj.

 

Tidligere NM vinner Rakel Sivertsen hadde velvillig stilt opp for gruppene med instruksjonsbistand og gode tips og råd for førstegangsreisende. Kommunen lånte ut Folkets Hus gratis til de lokale amatørene fra Malvik og det vanket noen reklamefekter fra kultursjefen i tillegg.
– Nå er vi klar for årets begivenhet, sa gjengen fra Saksvik Teaterlag som var godt fornøyd med å få øvd på tekst, melodier og bevegelser.

 

Les forrige sak:
Willioch til Hell

    Konferansen tar for seg utfordringer og muligheter for interkommunalt […]

Close