-1 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Nå heter nybanen MUS Stadion Sandskogan

Fredrik Holmens firma bidrar med millioner for stadionnavnet

Stjørdals-Blink Fotball og MUS har blitt enige om at den nye arenaen skal hete MUS Stadion Sandskogan. Fra venstre: Stig Eidem i markedsutvalget til Stjørdals-Blink Fotball, Lars Erik Saltrø og Fredrik Holmen i MUS, og styreleder i Stjørdals-Blink Fotball, Bente Ertsgaard. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Sandskogan stadion er «oppkjøpt». Firmaet MUS har kjøpt navnerettighetene, og det gjør at den nye arenaen fra nå av får navnet M.U.S Stadion Sandskogan.

– Jeg har brukt noen kroner på Stjørdals-Blink for å si det sånn, og nå blir det enda litt mer, sier Fredrik Holmen, som er både gründer, eier og daglig leder ved Maskinutleie Stjørdal (MUS).

Han vil ikke kommentere eksakt kroner og øre, men røper at det dreier seg om en avtale som er verdt flere millioner kroner i løpet av inneværende sesong og de fire neste.

LES OGSÅ: Stjørdalspatriot bygger ny stadion

Gründeren er en patriot, som har lyst å skape og bidra i lokalsamfunnet. Det er årsaken til at han nå blar opp for å profilere seg gjennom stadionnavnet til 1. divisjonsklubben. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Slik blir utformingen av MUS Stadion Sandskogan. (Illustrasjon: Tandem)

– Jeg liker jo å skape ting og det ligger i bunnen her også. Jeg er opptatt av at alle skal bidra til å skape noe, og Stjørdals-Blink er viktig for hele kommunen. Håpet mitt er at alle bidrar og stiller opp, sier Fredrik Holmen.

LES OGSÅ: Dette er Sandskogan Stadion

MUS og Stjørdals-Blink Fotball ble enige om den endelige avtalen fredag morgen, og det var viktig å komme i mål med dette før seriestart neste fredag.

– For meg var det avgjørende å få dette på plass før seriestarten. Skulle dette komme på plass, måtte det bli nå, sier Fredrik Holmen.

LES OGSÅ: Praktarenaen skal bli klar i god tid

Det har i lang tid versert rykter om at det var aktuelt at MUS skulle bli stadionsponsor, og nå er det altså på plass. Holmen bekrefter at han har hatt det i tankene en stund.

– Jo, men ikke på en slik måte at jeg hadde blitt veldig lei meg om det ikke ble resultatet. Men når vi nå først er enige så kjennes det veldig bra. Det er strålende profilering, sier Fredrik Holmen.

Les forrige sak:
Sommerutstilling i hageidyll

Hagekonsert og utstillingsåpning fredag kveld

Close