6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Musikalen Carl Halck utsolgt

UTSOLGT: Alle involverte i musikalen om Carl Halck, kan nå juble for at billettene er utsolgt, knappe fire dager før premieren. Her blir en stor del av aktørene instruert av Rakel Sivertsen (t.h)

 

Helt fantastisk, sier presseansvarlig Ole Hermann Sveian til S-N lørdag kveld. Det er supert at en nyskrevet musikal av to 20 åringer har blitt så godt mottatt.

– Vi hadde håpet å selge ut alle 4 forestillingene med totalt 1200 billetter, men at alt er solgt før premieren er det bare å juble for, sier Sveian.

 

Kun fire forestillinger

Til tross for stor pågang har ikke Karlslyst musikkteater planer om å sette opp flere forestilinger i år.

– Det blir bare fire kvelder i år, og vi regner med det blir en magisk stemning på gårdstunet under alle de forestillingene sier Ole Hermann Sveian.

 

– Blir det flere forestillinger neste år?

– Hva som skjer videre med forestillingen etter 20.august er ennå ikke bestemt, det er det mange som skal mene noe om, både komponister, tekstforfatter, sangere og skuespillere, korister og orkester og ikke minst gårdeierne. Så det må vi komme tilbake til, sier han.

 

Akkurat nå jubler alle involverte over fire fulle hus, knappe fire dager før premiere, dager som skal brukes til finpuss av musikalen om Carl Halck.

 

Les forrige sak:
Fida Afif,Palestina, Aung Myo Piu, Burma, Nimat Safdari, Afganistan, Kenan Mahamaud, Somalia Doreen Auma, Uganda, Cyprien Bacamur, Burundi, Lamees, Palestina, Davoudjan, Afganistan, Orapattra Comhom, Thailand, G. Sardar, Afganistan, Abdullah Jaffari Per Rickstad og Ole Myrbekk
Internasjonal dag på Torvet

  For de mange som hadde tatt turen til Torvet ble […]

Close