10 °C Stjørdal, NO
26/05/2019

– Mye publikum gir ekstra energi for å sikre opprykket

|| Marius Augdal håper at tribunene på Blinkbanen fylles opp ekstra godt lørdag da det ene opprykkspoenget skal sikres. Her sammen med Thobias Kvam Navelsaker fra forrige hjemmekamp mot Kolstad.||

Marius Augdal gleder seg til opprykkskamp mot Orkla lørdag ettermiddag. 23-åringen er i ferd med å legge nok en god sesong bak seg for Stjørdals-Blink, og lørdag kan han og resten av laget krone verket med et rekordtidlig opprykk. 

– Vi er veldig klare for å sikre opprykket 100 prosent. Vi vet at Orkla er i form og har ikke tapt på flere kamper, så denne kampen tar vi på alvor, sier Marius Augdal, som forteller at stemningen i spillergruppen naturligvis er svært så god.

– Det er som alltid god stemning i gruppa og kanskje litt ekstra nå som vi nærmer oss opprykk.

Selv er Augdal litt forkjølet døgnet før kampen, men den regner han med forsvinner i løpet av de neste 24 timene. Nå er det bare å glede seg og håpe at tribunene fylles på Blinkbanen.- At folk møter opp til kamp på lørdag betyr mye for oss spillere og klubben. Det gir oss energi og ekstra boost til å vinne. Så det er bare å møt opp og ta med kjente og kjære, er oppfordringen fra Stjørdals-Blinks nummer 9. 

Coop Storlien artikkelnivå

Tilbake der de hører hjemme

– Vi håper at så mange som mulig kommer til Blinkbanen for å feire opprykk og gjøre stas på laget, sier Steinar Vordal. Han er arrangementsansvarlig i Stjørdals-Blink Fotball, og mener at laget som har vært helt suverene i årets 3. divisjon fortjener langt flere enn de 190 tilskuerne som møtte opp på forrige hjemmekamp.

– Dette kan bli dagen A-laget kommer tilbake dit de hører hjemme i norsk fotball, nemlig i 2. divisjon. Muligheten for å ta poeng er bedre med mange på tribunen. Vi vil jo helst at opprykket skal bli klart på vår egen bane, og ikke på Verdal neste helg, sier Vordal.

Motstander i medvind

Motstander på lørdag er Orkla. Klubben der trenerlegenden Nils Arne Eggen har hatt mer enn en finger med i spillet de siste årene, har hatt en svært så positiv formutvikling i det siste. De har nå en rekke på åtte kamper uten tap. Siste nederlag for deres del kom så langt tilbake som 29. juni mot Strindheim. Orkla blir langt fra noen enkel motstander, og det vet Are Tronseth og hans mannskap godt. I vårkampen ledet Orkla 2-0 før Blink våknet. Til slutt vant Stjørdals-Blink 4-2, men det var en av de tøffeste bortekampene denne sesongen.

– Ta med en kompis!

Steinar Vordal, veterangjengen og alle som jobber med arrangement i Stjørdals-Blink Fotball er engasjert i å løfte interessen og oppmøtet rundt hjemmekampene til klubben.

– Møt opp og støtt laget. Ta med deg en kompis som sjelden går på kamp. Kanskje han eller hun synes det er artig og møter opp også på neste kamp, er den klare oppfordringen fra Steinar Vordal. 

Les forrige sak:
||
Magnus hylles med egen konsert

Varnes Vokal er arrangør av konserten som denne gang vil bli […]

Close