12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Mye vær – og mer blir det

Send oss ditt værbilde eller værvideo utover lørdagen

Det blir heftig vind og litt nedbør mandag kveld, men det skal roe seg temmelig fort. Det blir heftig vind og litt nedbør mandag kveld, men det skal roe seg temmelig fort.

Selv om det ikke er fryktelig mye vind og nedbør i Stjørdals-regionen lørdag formiddag, er det temmelig friskt å bevege seg utendørs. Og mer vær skal det bli utover dagen.

Her ser du værvarselet for lørdag og søndag i Stjørdal.

I følge yr.no skal det begynne å regne i Stjørdal i 15-tiden lørdag og samtidig skal vinden også ta seg opp utover ettermiddagen. På det meste antydes det sterk kuling, opp mot 18 sekundmeter, direkte inn fra vest. Det skal bli vindfullt hele lørdagskvelden med jevn vindstyrke mellom 12 og 16 sekundmeter. Utpå natt til søndag kommer det også sludd og snø, i temmelig store mengder. Dette vil vedvare utover hele søndagen, men da skal vinden være temmelig snill.

Hvordan er været hos deg i dag? Send oss gjerne bilder, video og informasjon, så deler vi på vår nettavis s-n.no og på vår Facebook-side. Send e-post til tips@s-n.no eller melding til telefon 924 06 331.

Les forrige sak:
Full dame kranglet med drosjesjåfør

Krangelen roet seg, men kvinnen endte på legevakta

Close