14 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

Nå åpner Amsterdam-ruten igjen

Flyr daglig fra 5. juli

5. juli starter KLM opp med daglige flygninger mellom Værnes og Amsterdam igjen. KLM starter med en daglig avgang, sju dager i uka.

– Takket være økningen i etterspørsel, vil KLM i sommer kunne tilby de norske kundene 63 ukentlige avganger fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, skriver flyselskapet i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for at KLM starter flyreisene sine fra Trondheim til Amsterdam. Dette betyr at vi har en direkte kobling til Europa og resten av verden igjen. Det har vært en tøff tid for hele luftfartsindustrien, men nå åpner land opp og vi kan tilby et alternativ for dem som trenger eller ønsker å fly. Dette er viktig for alle virksomheter i Trondheim, men også for hele samfunnet. Sakte og trygt vil vi komme tilbake til flere daglige flyreiser som vi er vant til, sier Marit Helene Stigen, lufthavndirektør ved Trondheim lufthavn Værnes.

– Den siste tiden har vi sett en større økning i etterspørsel etter reiser. Vi har full fokus på å åpne de regionale flyplassene vi flyr fra i Norge igjen. Tilbake i mars hadde vi syv flyvninger fra Oslo til Amsterdam. I begynnelsen av august vil vi ha 63 ukentlige flyvninger fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim, til Amsterdam. Det er en betydelig kapasitetsøkning. Vi er veldig glade for å være tilbake i Trondheim og ønske passasjerene velkommen tilbake om bord, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør i Air France KLM Norge i pressemeldingen.

 

Les forrige sak:
Følger etter «gammelsjefen»

Tove Nervik blir kommunikasjonssjef i Trondheim Symfoniorkester og Opera

Close