2 °C Stjørdal, NO
24/10/2020

Nå åpner «Story-dama» i Gata

|| Torsdag kveld tar Christel Gustavsson Hofstad i mot kunder i nye Story for første gang. Alt er på plass, og nå rågleder hun seg til å vise fram nybutikken.||

– Mandag morgen da jeg kom inn i butikken så tenkte jeg bare; å herregud, er dette mitt.

Christel Gustavsson Hofstad sprudler. Det er null stress i lokalene i Kjøpmannsgata 29. Tvert i mot er stemningen nedpå og det er bare fryd og gammen.

– Jeg har hatt mine søvnløse netter, men i helga sov jeg faktisk godt, forteller Christel Gustavsson Hofstad. Hun har skapt sin egen «Story», bokstavelig talt, i låvelokalene i Kirkevegen de siste fem årene. Nå var hun mer enn overmoden for å ta et nytt steg. Midt i smørøyet, midt i Gågata i Stjørdal sentrum bruker hun de siste timene på å gjenskape atmosfæren som har skapt «Story».

– Hvordan vil du beskrive Story?

– Eklektisk, kommer det fra hennes gode hjelper, Camilla Bjerkestrand. Med årelang erfaring fra klær- og motebransjen er Bjerkestrand med og hjelper Gustavsson Hofstad med siste flik av innredning og «stæsjing» av butikk. – Det er en så herlig miks av klær og interiør og annet, og ikke minst en god atmosfære, utfyller Bjerkestrand.

Nøye planlagt

Det er svært få tilfeldigheter med i spill når Christel Gustavsson Hofstad gjør sine butikkgreier. Derfor var det aldri noen tvil hvor de ulike varene skulle plasseres inne i den nye butikken.

– Alt var nøye planlagt ja. Jeg har brukt noen nattetimer med tankevirksomhet på å planlegge og jeg har tegnet opp det meste på forhånd. Underveis har jeg søkt etter masse inspirasjon på nett, særlig på Pinterest, sier Story-eieren.

– Hva tenker du noen timer før du åpner dørene til den nye butikken for første gang?

– Innimellom har jeg kjent litt på forventningene. Jeg er så heldig at det er veldig mange som følger med på det jeg driver med, men dette blir veldig, veldig bra. Tidligere har jeg ikke hatt dagslys inn i butikken min, og ikke har jeg hatt utstillingsvindu. Nå blir det noe helt annet, men det skal være en opplevelse å komme til oss, sier Gustavsson Hofstad.

Skatter å finne

Gründeren er råspent på hvor mange som kommer innom på åpningsdagen, men hun håper at det dukker opp en del. At Gustavsson Hofstad går sine egne veier vitner også åpningstidspunktet for. Dørene åpnes nemlig klokka 18 tordag.

– Jeg ønsker å gjøre noe helt annet enn andre. For meg handler det om å skape god stemning, og det skal vi få til torsdag kveld også. Åpningskvelden holder vi åpent så lenge det er folk i butikken, men deretter blir det vanlige åpningstider, sier Story-Christel.

Hun er ekstremt opptatt av kundene, varene, stemningen. Shopping skal være en opplevelse gjentar Gustavsson Hofstad mange ganger.

– Story er min greie. Her skal alle damer finne noe som passer for seg. Vi har noe til den unge damen på 20, men vi har også noe til den modne på 90. Størrelsene våre går opp til 46. Her skal damene finne skatter de ikke finner noen andre plasser, sier en veldig åpningsklar Christel Gustavsson Hofstad.

 

Les forrige sak:
||
Har fortsatt håp om å finne de to savnede hundene

Det sier Kjell Hansen. Onsdag morgen la han og sønnen Børge […]

Close