5 °C Stjørdal, NO
03/12/2020

Nå blir det bagasjeloppis igjen

– Ikke bare hjelper du naturen, men hyggelig blir det også

LOPPIS-SJEFER: Emilija Martuseviciute (t.v.) og Nadiira Saleban står i bresjen for kommende søndags bagasjeloppis i Storvika.

– Det ble en kjempesuksess i fjor. Nå vil vi prøve det igjen, sier Emilija Martuseviciute og Nadiira Saleban som står bak kommende søndags bagasjeloppis i Storvika.

De to jentene er reiselivselever ved Ole Vig videregående skole og svært sentrale i sommerens drift av Storvika og kiosken der. Nå har de vært kreative og har alt klappet og klart til bagasjeloppis søndag.

– Vi har tenkt på hva vi kan finne på for å trekke flere folk til Trøndelags vakre naturperle, selv om været ikke er helt topp. Derfor har vi lyst å kjøre i gang bagasjeloppis, sier Emilija Martuseviciute og Nadiira Saleban.

De to håper mange leter og finner hjemme hos seg og ønsker å dele med andre.

– Her kan du som har klær, sko, interiør, bøker, noe du har laget selv, eller andre lopper til salgs komme og parkere på parkeringsplassen vår. Da kan du bare åpne bagasjeluken og selge derfra. Alle som ønsker å selge er hjertelig velkommen fra klokka 10, mens de handlende gjestene er velkommen fra klokka 12. Vi holder på til klokka 17, sier Emilija Martuseviciute og Nadiira Saleban.
I tillegg til selve bagasjeloppisen blir det selvsagt store muligheter til å kjøpe noe godt fra Storvika-kiosken på søndag.

– Hos oss er alle velkommen til å smake afrikansk sambosa, kanelsnurr, hamburger med pommes frites og masse annet som er godt, sier de to sjefsarrangørene som gleder seg stort til masse besøk i Storvika. For en 50-lapp kan du delta på bagasjeloppisen og arrangørene lover god stemning.

– Ikke bare hjelper du naturen, men hyggelig blir det også, sier Emilija Martuseviciute og Nadiira Saleban.

LOPPIS-SJEFER: Emilija Martuseviciute (t.v.) og Nadiira Saleban står i bresjen for kommende søndags bagasjeloppis i Storvika.

Les forrige sak:
Russen gir bort over 40000

Deler ut "overskuddet" til gode formål

Close