19 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

Nå blir det bonderomantikk for Bjørn

Flust av frierbrev gjør at selbygg blir TV-stjerne

Bjørn Hammer (nr 2 fra høyre) fra Selbu er blant de utvalgte bøndene i Jakten på kjærligheten i år. Her er han sammen med programleder Gunhild Dahlberg og de andre bøndene, Ola Einar Hovrud, Gunvor Austli, Janne Øiestad og Kristoffer Heldal. (Fotograf: www.ganeshfoto.no / TV2) Bjørn Hammer (nr 2 fra høyre) fra Selbu er blant de utvalgte bøndene i Jakten på kjærligheten i år. Her er han sammen med programleder Gunhild Dahlberg og de andre bøndene, Ola Einar Hovrud, Gunvor Austli, Janne Øiestad og Kristoffer Heldal. (Fotograf: www.ganeshfoto.no / TV2)

Selbyggen Bjørn Hammer er en av fire bønder som blir å se i programmet «Jakten på kjærligheten» på TV2 utover høsten.

De fire bøndene som fikk flest frierbrev etter presentasjonen i vår skal følges tett av TV-kameraer og blir høstens store kjendiser i bonderomantikk-serien. Blant disse fire er altså sauebonden og landbruksentreprenøren Bjørn Hammer (30) fra Selbu.

– Jeg er strålende fornøyd med livet mitt, men mangler én brikke og det er en kjæreste. Faller den brikken på plass er livet komplett, uttalte Bjørn Hammer til s-n.no tidligere i år da det ble kjent at han var blant de som skulle presenteres for det store norske TV-publikummet.

100 vinterfôra sauer og masse maskiner og utstyr er inventaret på gården som Bjørn Hammer har drevet helt siden han var cirka 20 år. Drømmedama, som han håper å treffe foran hundretusener av norske TV-seere, har han også noen krav til.

– Hun må være positiv, livsglad og se lyst på ting, sier Hammer.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Her har Circle-K planer om å bygge en bensinstasjon. Før den kommer må det være sikret at det blir en rundkjøring fra Havnegata og inn Wessels veg på Tangen.
Må sikre etablering av rundkjøring før bensinstasjon-ja

Kommunen stiller krav til rekkefølgen av utbygging i området

Close