6 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Nå blir det ekstraforestilling

Harm og Hegseth solgte ut på rekordtid – nå dobler de

Morten Hegseth (t.v.) og Vegar Harm dobler fra Kimen-scenen. Onsdag klokka 10 legges billettene til en ekstraforestilling ut. (Foto: Kristoffer Kumar)

Det tar to minutter å kjøre fra Husbyvegen der Morten Hegseth vokste opp til Kimen kulturhus. Nærmere hjemmebane er det vanskelig å komme, og nå er han virkelig i ferd med å bli profet i egen by.

Fredag 6. desember kommer Hegseth og kompisen Vegar Harm til Kimen med sitt show. Forestillingen ble utsolgt på rekordtid. Nå trår duoen til med ekstraforestilling, samme kveld klokka 21. Billettsalget til dette åpner onsdag klokka 10.

Markedansvarlig i Kimen, Lene Fjellstad, kan nesten ikke huske å ha opplevd tilsvarende interesse for Kimen-billetter noensinne. Nå er hun kjempeglad for at de sprudlende Harm og Hegseth går på en ekstra runde.

– De sa ja med en gang da vi spurte om en ekstraforestilling. Det blir spennende å se, men vi håper på at det skal gå an å fylle storsalen enda en gang på samme kveld, sier Fjellstad.

Det blir en podcast-versjon fra scenen med herrene Harm og Hegseth, og litt til.

– Kjendis-Norge skal snakkes om og egne liv skal granskes. Mest det siste. Og for et år har det har vært: Vegard har fått sin egen reality, Morten blir den nye Triana Iglesias og de har vunnet publikumsprisen på Gullruten. Og livet har generelt bydd på mange opp- og noen nedturer. Alt dette, og det sjefene våre sier er «for drøyt for TV og podcast», tas til scenen for det vi i all beskjedenhet vil kalle en meget underholdende og gøy time, uttaler Vegar Harm og Stjørdals egen Morten Hegseth i forkant av showet i Kimen.

Les forrige sak:
Foreslår fire felt og 100-sone til Hegra

Nye Veier vil bygge nye E14

Close