-4 °C Stjordal, NO
20/02/2020

Nå blir det julestemning i Norhallen

NLM Gjenbruk forvandles til julebutikk med nisser og juleduker

De forbereder nå julebutikken på NLM Gjenbruk i Norhallen-bygget. Fra venstre Jorunn Tofte, Åse Olaisen Wik, Johan Storsve, Solveig Garberg og Kari Stamnes. Her i ferd med å friske opp eldre julenisser og stryke juleduker før salget starter. De forbereder nå julebutikken på NLM Gjenbruk i Norhallen-bygget. Fra venstre Jorunn Tofte, Åse Olaisen Wik, Johan Storsve, Solveig Garberg og Kari Stamnes. Her i ferd med å friske opp eldre julenisser og stryke juleduker før salget starter.

NLM Gjenbruk forvandles til julebutikk med nisser og juleduker. Varer som har tilkommet gjennom hele året relatert til julen skal selges. En torsdag i november starter julen på NLM Gjenbruk.

Å handle gjenbruk kan for noen gi en meningsfull handel med god forvaltning. Gjennom hele året selger gjenbruksbutikken i Stokmovegen brukte varer der inntektene føres tilbake til ulike bistandsprosjekter.

– Rettferdig fordeling er bra for miljøet og vi forlenger varenes levetid, sier en av lederne i butikken Kjell Kolbrek, som igjen inviterer til NLM Gjenbruk sin store julebutikk i Stjørdal sentrum. De frivillige medarbeidere har nå holdt på sent og tidlig i mange dager og priset julevarer. Fortsatt er det litt tidlig med åpen julebutikk, men på torsdag 7. november åpnes dørene til årets julebutikk.

Snekker’n Boligmesse

Sjelden har butikken samlet så mange artikler som hører julen til.

– Vi har aldri hatt så mye julevarer noen gang, så dette bli spennende. På tusen kvadrat setter vi frem massevis av julepynt og gjerne i litt nostalgiske utgaver. Her blir det mye julerelaterte varer som har kommet inn til oss fra mange årstider. Når nisser og duker, lys og lykter finner nye eiere drypper det på noen viktige bistandsprosjekter, sier Kolbrek.

– Hva går overskuddet fra juleutsalget til?

– Overskuddet også denne gang går til NLMs bistandsprosjekter over hele verden der målet er å gi mennesker en bedre hverdag. Her snakker vi om hjelp til å skaffe rent vann, tilby bedre helsetjenester, sikre skolegang til barn, tilby familietiltak og gi støtte til lokalt jordbruk. Velkommen til julebutikken vår fra 7. november, sier to av butikkens lojale medarbeidere, Kjell Kolbrek og Åse Olaisen Wik.

Les forrige sak:
Nå går TrønderEnergi Nett og NTE Nett sammen om å danne et nytt selskap som får navnet «Tensio». Trygve Kvernland (innfelt) blir konsernsjef.
«Tensio» er den nye aktøren

TrønderEnergi Nett og NTE Nett sammen om å danne et nytt selskap

Close