-7 °C Stjørdal, NO
26/02/2020

Nå blir det trygt å krysse jernbanen

Jernbaneovergangen ved Kilnes Gård erstattes med undergang

TRYGGERE: Den nye jernbaneundergangen kommer like øst for forsamlingshuset Bergly i Sona. – Vi er i lykkerus, sier ekteparet Storflor som driver Kilnes Gård på andre siden av Meråkerbanen. (Foto: Privat) TRYGGERE: Den nye jernbaneundergangen kommer like øst for forsamlingshuset Bergly i Sona. – Vi er i lykkerus, sier ekteparet Storflor som driver Kilnes Gård på andre siden av Meråkerbanen. (Foto: Privat)

Jernbaneovergangen ved Kilnes Gård erstattes med undergang.

– Dette blir bare helt fantastisk, sier Karoline Sunde Storflor og ektemannen Odd Magne. Akkurat nå foregår det et hektisk arbeid med å flytte passeringen av Meråkerbanen for å komme inn til Kilnes Gård som de driver.

Den usikrede planovergangen erstattes med en undergang som kommer lenger vest enn dagens passering.

– Samtidig legger vi om vegen, slik at den går bak fjøset vårt også. På denne måten slipper vi trafikk på selve tunet, og gleder oss stort til å få gjester, kunder og fiskere trygt inn på gården, sier Karoline Sunde Storflor.

Som kjent foregår det temmelig mye aktivitet ved Kilnes Gård, – ikke minst har melkesalget «direkte fra kua» ført til at flere kommer til gården i Sona.

Til helga skal det jobbes med å lage selve hullet som skal bli til en undergang.

Les forrige sak:
UT PÅ TUR OG ALDRI SUR: Egga-ungene er kjent for å være turglade ifølge de ansatte, og nå skal de gå til sykehjemmet en gang i måneden framover. Fra venstre: Mariann Juliussen, Joar Myhre Jønsson, Teo Andre Leirvik, Marit Stenmo, Isak Velva Øien og Ine Vaagland.
Besøk som gir liv og glede

Egga barnehage skal besøke beboerne ved Meråker sykehjem en gang i måneden

Close