-1 °C Stjørdal, NO
20/11/2019

Nå blir Morten programleder for realityserie

Skal lede «Love Island» på TV2

Morten Hegseth er mest kjent fra VGTV. Nå blir han programleder i TV2-serie. (Foto: Kristoffer Myhre) Morten Hegseth Riiber er mest kjent fra VGTV. Nå blir han programleder i TV2-serie. (Foto: Kristoffer Myhre)
Åpent julehus mobil

Stjørdalingen Morten Hegseth Riiber er mest kjent for mye, men aller best kjent fra VGTV. Nå blir han programleder for «Love Island» på TV 2.

– Jeg er heftig begeistret og takknemlig for å kunne gjøre en programlederjobb for TV 2. Jeg har jo lenge sittet på sidelinjen og skreket av både beundring og frustrasjon for norsk reality, men nå skal jeg stå midt i kjernen og orkestrere det hele som en gal kapellmester. Dårlig reality er grusomt, mens god reality er noe av det beste som finnes. Så nå skal vi lage tidenes norske reality-serie. Noe annet er ikke et alternativ, sier Morten Hegseth Riiber i en pressemelding fra TV 2.

Hegseth startet i VG allerede i 2007, og er en av VGTVs største profiler. Han har også en av Norges største podcaster sammen med Vegard Harm. Hegseth fortsetter i VG, selv om han skal lede «Love Island» på TV 2:

– Harm og Hegseth-universet skal bestå, og vi kjører ny ”Panelet”-sesong denne høsten. Podcasten blir også helt uforandret og vi fortsetter med fast sending hver fredag, samt live-turné, sier Hegseth Riiber.

I ”Love Island” skal 12 single gutter og jenter bo sammen i en luksuriøs villa.​ Målet for deltakerne er å finne kjærligheten, men de kjemper også om en pengepremie. Historien utfolder seg nærmest live for seerne, som med et tastetrykk kan avgjøre hvem som bør sendes inn i villaen, og hvem som må reise hjem.

Seerne følger alle bevegelser i villaen, de ser hva alle gjør og hører hva alle sier. For å bli værende i ”Love Island” må deltakerne ikke bare vinne sin partners hjerte, de må også overbevise seerne om at kjærligheten er ekte. Og uansett kjærlighet, ærlighet, taktikk og spill: Til syvende og sist er det seerne som bestemmer hvem som forlater øya rikere enn de var da de kom, heter det i pressemeldingen fra TV-kanalen.

Hegra Spbank-Stilling

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Tok enda flere i 90-sonen

15 bøter på to kvelder

Close