8 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Nå er adventskalenderen verdt 80 000

Ventelek verdt titusener i full gang

Mange er innom Wiggo Bakken hos Bertel O. Steen for å sjekke ståa på "julebilen". Nå har prisen blitt satt ned med 80 000 kroner. (Foto: Paal Larsen) Mange er innom Wiggo Bakken hos Bertel O. Steen for å sjekke ståa på «julebilen». Nå har prisen blitt satt ned med 80 000 kroner. (Foto: Paal Larsen)

Venteleken er i full gang og spenningen er stor. Wiggo Bakken hos Bertel O. Steen slår av 5 000 kroner på prisen på en splitter ny, julerød Peugeot 508 hver eneste dag i desember. Så langt har prisen gått ned med 80 000 kroner, og Bakken venter bare på at noen ikke tør vente lenger.

– Det er mange som er interesserte, og som er innom ofte for å sjekke ståa. Det spørs hvor mye is de interesserte har i magen, sier Bakken.

Selv har han en magefølelse av at noen temmelig snart slår til på bilen som har en utgangspris på 511 216 kroner. Det betyr at prisen i dag er nede i drøyt 431 000 kroner. Er det ingen som kjøper den før lille julaften eller julaften vil prisen på «julebilen» krype under 400 000 kroner.

Da Bertel O. Steen dro i gang den temmelig spesielle adventskalenderen midt i Stjørdal sentrum var det med tanke på å gjøre noe annerledes enn en vanlig advenskalender. Stuntet har iallfall fått mange til å legge merke til bilen og tilbudet.

– Bilen står utstilt på en veldig synlig plass i julestria, der massevis av folk går forbi, sier Wiggo Bakken.

Les forrige sak:
BEKREFTES: Det har vært mye fram og tilbake, men nå bekrefter VM-sjef Annette Jensen at det blir VM-runde i rallycross på Lånkebanen også i 2020. (Arkivfoto: Åge Sjøsltad)
Klart for ny VM-runde

Annette Jensen bekrefter at det blir VM-runde i rallycross på Lånkebanen i 2020

Close