2 °C Stjørdal, NO
05/12/2019

Nå er det Blink som er i føringen

Fredrikstad ga bort poeng mot Byåsen

Det har vært mye Blink-jubel så langt denne sesongen, og her gratuleres Sondre Hopmark Stokke med seiersmålet mot Nardo. Søndag kunne de også smile litt ettersom Byåsen holdt Fredrikstad til 0-0 i Fredrikstad. Det har vært mye Blink-jubel så langt denne sesongen, og her gratuleres Sondre Hopmark Stokke med seiersmålet mot Nardo. Søndag kunne de også smile litt ettersom Byåsen holdt Fredrikstad til 0-0 i Fredrikstad.
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

Stjørdals-Blink slo Nardo 1-0 på lørdag og inntok tabelltoppen i 2. divisjon. Ettersom Fredrikstad kun klarte 0-0 hjemme mot bunnlaget Byåsen søndag ettermiddag, er det Blink som nå er i føringen på tabellen.

Sondre Hopmark Stokkes mål hjemme på Blinkbanen var nok til tre poeng og med seieren er de nå ett poeng foran Fredrikstad på tabellen. I tillegg er Blinks målforskjell sju mål bedre. Kvik Halden på tredjeplass er tre poeng bak med en kamp mindre spilt, men også de har dårligere målforskjell enn Blink. De slo forøvrig sterke Arendal 1-0 borte søndag kveld, og i tillegg tapte en av de andre favorittene, Egersunds, hele 2-5 mot Moss.

Neste oppgave for Stjørdals-Blink er bortekamp mot Hødd på søndag, mens Byåsen er neste motstander hjemme på Blinkbanen den 24. august. Ellers er det bare å merke av søndag 13. oktober i kalenderen. Da kommer Fredrikstad til Blinkbanen i den tredje siste serierunden.

Les forrige sak:
Harald Tømmerdal og resten av SHK-laget ble ett knepp for små og lette mot Rørvik. Her er det kampens store spiller Anders Morken som takler Tømmerdal.
SHK-herrene røk i sin første kamp

Rørvik ble for sterke i cupens første runde

Close