11 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Nå er det dags for Lahti-revansje

Tilbake til «ulykkesstadion» fra VM

Lørdag og søndag går Emil Iversen sprint og lagsprint i finske Lahti. Da skal han både revansjere VM for to år siden og gå seg inn på årets lagsprintlag i VM. Lørdag og søndag går Emil Iversen sprint og lagsprint i finske Lahti. Da skal han både revansjere VM for to år siden og gå seg inn på årets lagsprintlag i VM.

Sist Emil Iversen var i Lahti endte det med knall og fall i siste sving på lagsprinten. Nå skal han på revansjetokt.

NM-kongen er nemlig en av åtte norske herreløpere som er tatt ut til kommende helgs verdenscupkonkurranser i den finske skimetropolen. Der skal det konkurreres i sprint i fristil lørdag og lagsprint i klassisk stil søndag. To uker senere er det nøyaktig samme øvelse under VM i Seefeld, nemlig lagsprint i klassisk sprint og den står høyt oppe på ønskelisten til Varden-løperen.

De sju andre norske herrene til start i Lahti er Sindre Bjørnestad Skar, Johannes Høsflot Klæbo, Erik Valnes, Håvard Solås Taugbøl, Eirik Brandsdal, Finn Hågen Krogh og Mattis Stenshagen.

I dametroppen er Kathrine Harsem fra Varden utelatt. Det betyr at hun er uaktuell til de siste plassene i den norske VM-troppen. De sju norske kvinnene som får gå i Lahti er Lotta Udnes Weng, Maiken Caspersen Falla, Tiril Udnes Weng, Mari Eide, Ane Appelkvist Stenseth, Anna Svendsen og Anne Kjersti Kalvå.

Les forrige sak:
Det blir både verdensmesterskap og europamesterskap på Lånkebanen i juni.
Både EM og VM på Lånkebanen

Mer enn 40 topptrimmede biler kommer i juni

Close