-7 °C Stjørdal, NO
05/12/2021

Nå er det Hanne (20) som skal styre partiet

Bare 20 år gammel overtar Hanne Lundemo Bakken roret og blir den nye lederen i Malvik Høyre. (Foto: Privat) Bare 20 år gammel overtar Hanne Lundemo Bakken roret og blir den nye lederen i Malvik Høyre. (Foto: Privat)

Hanne Lundemo Bakken (20) tar over som leder i Malvik Høyre. Hun ble enstemmig valgt under onsdagens årsmøte.

Onsdag valgte Malvik Høyre ny leder, og det er Hanne Lundemo Bakken (20) som får æren av å styre partiet videre.

Etter at Halvard Dahle besluttet at han ikke ville ta gjenvalg som leder, ble Bakken innstilt. Under årsmøte onsdag ble ungjenta enstemmig valgt til å lede partiet.

– Setter pris på tilliten

– Hanne setter veldig pris på den tilliten Malvik Høyre har vist henne, og ser frem til å gjøre det hun kan for å bidra til at organisasjonen kan fortsette den gode utviklingen og tilveksten den har hatt den senere tiden. For henne er det viktig at det å delta i politikk skal være gøy, skriver gruppeleder Eva Lundemo i en pressemelding.

Bakken ble medlem av Malvik Unge Høyre i 2013, og har vært aktiv siden.

Siden den gang har hun hatt en rekke verv, blant annet vara i kommunestyret, utvalg for oppvekst og kultur, helse og velferd og vara i både samarbeidsutvalget ved Planetringen barnehage og Solstrand barnehage.

Dette i tillegg til å ha vært leder i Malvik Unge Høyre, og i nestleder i Malvik Høyre.

– Bakken synes begge disse vervene har vært utrolig lærerike, og ikke minst spennende. Lærerikt har det også vært og deltatt i de ulike utvalgene, og ikke minst i kommunestyret, opplyses det i pressemeldingen.

Ønsker å gjøre en forskjell

I tillegg til å nå bli leder for Malvik Høyre, tar Bakken sin utdanning ved Dronning Maud Minnes Høgskole. Der tar hun bachelor som barnehagelærer, med vekt på natur og friluftsliv.

– Hun trives utrolig godt i den utdanningen. Det er en utdanning som har fått henne til å se annerledes på for eksempel på det med tidlig innsats. Dette er kunnskap hun ønsker å ta med meg inn i politikken.

Bakken ble engasjert i poltikk fordi hun ønsket å gjøre en forskjell.

– For henne er det viktig at alle stemmer skal bli hørt, fordi alle er like mye verdt.

Nå skal hun jobbe for å videreutvikle politikken i tråd med samfunnsendringene, og partiets mål ved valget 2023 er å bli en del av det politiske flertallet i kommunen.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Rykket ut til trafikkulykke på E14

Close