7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Nå er det klart hvem som blir teknisk sjef

Næverdal tar over for Rømo

Stjørdal rådhus.

Bente Næverdal (51) blir ny leder for etat teknisk drift i Stjørdal kommune.

Det opplyser Stjørdal kommune i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Bente Næverdal bor i Longyearbyen og jobber som underdirektør i Statsbygg, med ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av Statsbygg sine eiendommer på Svalbard. Hun har vært aktiv i lokalpolitikken i Longyearbyen lokalstyre, hvor hun i perioden 2015-19 satt som medlem av Lokalstyret og teknisk hovedutvalg, som hun nå er leder for.

Tidligere har hun arbeidserfaring blant annet som anleggsleder i Veidekke Entreprenør, og fra flere stillinger innen kommunal sektor.

Bente Næverdal er utdannet sivilingeniør fra NTH (nå NTNU), har gjennomført en Master of Management Modul «Samspill og ledelse» ved BI Trondheim, og er nå i avslutningsfase av sin MBA ved Nord universitet.

Næverdal tiltrer stillingen 1. august. Hun vil da erstatte Tore Rømo som tidligere er ansatt som assisterende kommunedirektør, men som nå er konstituert kommunedirektør i Stjørdal kommune.

Les forrige sak:
STAS MED NYTTÅRSKONSERT: Solist Trine Hanssen som er født og oppvokst i Hommelvik gleder seg til nyttårskonserten i selskap med Hommelvik Musikkorps der Morten Tømmermo har overtatt som dirigent.
Populær konsert i fornyet form

Hommelvik Musikkorps holder nyttårskonsert

Close