8 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Nå må du belage deg på ventetid igjen

Veiarbeid og lyseregulering i Vuddudalen

Lang kø forbi lysreguleringen i Vuddudalen mandag morgen. (Foto: Anders Fiskvik)

Veiarbeid, lysregulering og kø på E6 i Vuddudalen mandag morgen.

16. september startet det veiarbeid på E6 gjennom Vuddudalen. Frustrerende bilister ble stående i kø i bortimot en time, mens vegvesenet hadde varslet to-tre minutters ventetid. Etter et par uker uten arbeid på strekningen er arbeidet i gang igjen. Og nå må du belage deg på noe ventetid igjen.

– De har startet opp arbeidet i Vuddudalen igjen og satt opp lysregulering. Det er flere kilometer med kø, så det virker som de lærte lite fra sist gang, forteller Anders Fiksvik fra køa der han frykter han kan bli stående en god stund igjen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

LES OGSÅ: Vegvesenet antydet to-tre minutter – Anders sto 55 minutter i E6-kø

Åsbyggen pendler til og fra Trondheim på jobb hver dag. Den første mandagen med veiarbeid ble han stående i kø i 55 minutter. I dag frykteT han også lang ventetid, noe som kan gjøre at han kommer for seint til jobb i Trondheim. Klokka til Fiskvik viste en halvtime i kø mandag morgen.

Overingeniør Nikolai Halle Høilo befinner seg i Vuddudalen mandag morgen, og forteller at det ikke er veldig lange køer.

– Jeg ventet selv i fire-fem minutter på å komme forbi veiarbeidet så det spørs hva som menes med lange køer, sier Halle Høilo.

LES OGSÅ: Nå er køa, og irritasjonen, borte

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Brann i bedrift

Alle skal ha kommet seg ut

Close