4 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Nå er disse to bestekompisene sammen på landslaget

– Jeg gleder meg veldig til å få muligheten til å spille sammen med en veldig god kompis

Elias Hoff Melkersen (t.v.) og Robin Bjørkås Skrogstad sammen i Stjørdals-Blink-drakt fra en av de aller første sesongene de spilte sammen. Nå skal de sammen på landslagssamling. (Foto: Privat) Elias Hoff Melkersen (t.v.) og Robin Bjørkås Skrogstad sammen i Stjørdals-Blink-drakt fra en av de aller første sesongene de spilte sammen. Nå skal de sammen på landslagssamling. (Foto: Privat)

For drøyt to år siden spilte Elias Hoff Melkersen og Robin Bjørkås Skrogstad sammen på gutter 14-laget til Stjørdals-Blink Fotball. Nå er de sammen på landslaget.

Bildet over er fra en av de aller første sesongene da de to fotballtalentene Robin Bjørkås Skrogstad og Elias Hoff Melkersen spilte sammen i Stjørdals-Blink. Der spilte de sammen på aldersbestemte lag ut 2016-sesongen.

Robin Bjørkås Skrogstad byttet klubb til Rosenborg før 2017-sesongen, mens Elias Hoff Melkersen flyttet til Bodø og Bodø/Glimt midt i 2018-sesongen. Etter det har de to guttene fortsatt utviklingen i hver sin klubb. Skrogstad har debutert for det norske landslaget og i dag ble også Melkersen tatt ut på landslaget.

– Jeg ble overrasket. Det har vært et mål for meg å komme på aldersbestemt landslag, og dette gir meg bare enda mer motivasjon til å jobbe videre for å nå nye mål, sier Elias Hoff Melkersen. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Robin Bjørkås Skrogstad (t.v.) har blitt Rosenborg-spiller og Elias Hoff Melkersen spiller for Bodø/Glimt. Nå kan det bli spill på samme lag igjen - med flagget på brystet.
Robin Bjørkås Skrogstad (t.v.) har blitt Rosenborg-spiller og Elias Hoff Melkersen spiller for Bodø/Glimt. Nå kan det bli spill på samme lag igjen – med flagget på brystet.

Nå er han klar for landslagssamling som en av 25 spillere på G17-landslaget under en treningssamling på Fagernes fra 25. februar til 1. mars.

Der treffer han igjen kompisen og tidligere rekkekamerat Skrogstad.

– Jeg gleder meg veldig til å få muligheten til å spille sammen med en veldig god kompis og tidligere lagkamerat, sier Elias Hoff Melkersen.

Akkurat det samme synes Rosenborg-spiller Skrogstad, som tror den «gamle» Blink-duoen kan markere seg solid med flagget på brystet.

– Det er fantastisk å få ha med seg bestekompisen og en gammel lagkamerat på landslaget. Vi får jo ikke sett så mye til hverandre på fritiden lenger ettersom Elias bor i Bodø og jeg i Trondheim. Men nå kan vi møtes i fotballsammenheng, – det kunne ikke vært bedre. Vi kjenner veldig bra både på og utenfor banen, så jeg tror at vi kan bli en meget farlig duo mot internasjonal motstand, sier Robin Bjørkås Skrogstad.

Hoff Melkersen spiller spiss og Bjørkås Skrogstad er i utgangspunktet kantspiller.

Les forrige sak:
Dette skjemaet avslørte det grove bruddet på kjøre- og hviletid. (Foto: Statens vegvesen)
Vogntogsjåfør hadde 3,5 timer pause på 58 timer

En annen sjåfør hadde hvilt bare 4,5 timer på 25 timer

Close