9 °C Stjørdal, NO
25/05/2020

Nå er Elias proffspiller

Har signert treårskontrakt med Bodø/Glimt

Elias Hoff Melkersen har signert treårskontrakt med Bodø/Glimt. Her sammen med spillerutvikler Cato Hansen (t.v.) og sportslig leder for A-laget, Aasmund Bjørkan. (Foto: glimt.no) Elias Hoff Melkersen har signert treårskontrakt med Bodø/Glimt. Her sammen med spillerutvikler Cato Hansen (t.v.) og sportslig leder for A-laget, Aasmund Bjørkan. (Foto: glimt.no)

Elias Hoff Melkersen har signert en treårskontrakt som profesjonell fotballspiller i Bodø/Glimt.

16-åringen fra Stjørdal er en av tre G17-spillere i Bodø/Glimt som i dag har signert proffkontrakt med klubben som for øyeblikket ligger på 3. plass i eliteserien.

– Vi synes det er hyggelig at de unge guttene kommer opp og får være med der hvor utviklingen er best, og det er positivt at de nå kommer til å bidra på A-lagstreninger og fohåpentligvis ta neste steg som fotballspillere og få enda mer motivasjon for å stå på videre. Det er en fin dag for Bodø/Glimt i dag, sier spillerutvikler i Bodø/Glimt, Cato Hansen til klubbens egen nettside.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Ungguttene setter stor pris på tilliten fra klubben, og sier at en proffkontrakt lenge har vært målet.

– Nå blir det mer trening med A-laget, og målet er å bli enda bedre, uttaler Elias Hoff Melkersen.

I tillegg til Hoff Melkersen signerte Adan Hussein og Mads Fagerli Halsøy treårskontrakter med Bodø/Glimt i dag.

– Vi er glade for å ha blitt enige om lange avtaler med tre av våre G17-spillere. Alle har allerede vært involvert med A-laget og nå er det riktig tid for dem til å formelt bli proffspillere, forteller leder for akademiet til Bodø/Glimt, Gregg Broughton.

Les forrige sak:
Politiet sjekket 105 bilførere på Ringveg nord tirsdag morgen. (Foto: s-n.no-tipser)
Stanset 105 biler i storkontroll

Politiet aksjonerer mot ruskjøring

Close