16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Nå er køa, og irritasjonen, borte

I dag kom trolig alle seg tidsnok på jobb

Sånn så det ut i Vuddudalen mandag morgen. Tirsdag morgen var det omtrent ingen kø i det hele tatt, og alle burde komme seg tidsnok på jobb. (Foto: Anders Fiskvik) Sånn så det ut i Vuddudalen mandag morgen. Tirsdag morgen var det omtrent ingen kø i det hele tatt, og alle burde komme seg tidsnok på jobb. (Foto: Anders Fiskvik)

– Dette er ikke holdbart. Jeg regnet med det ville ta noen minutter ekstra, men 55 minutter er for mye. Det sa Anders Fiskvik til Stjørdals-Nytt mandag formiddag.

Åsbyggen er dagpendler til Trondheim og var rimelig irritert på lysreguleringen ved det pågående veiarbeidet i Vuddudalen. Tirsdagsmorgenen var det en langt blidere Fiskvik som rapporterte fra Vuddudalen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– I dag startet jeg 20 minutter tidligere til jobb for å ha godt med tid, men det var ingen kø. Det sto fem biler i køa når jeg kom fram til arbeidsområdet, sier en godt fornøyd Anders Fiskvik.

LES OGSÅ: Vegvesenet antydet to-tre minutter – Anders sto 55 minutter i E6-kø

Han forteller at de hadde byttet ut lysene med manuell dirigering i morgentrafikken.

– Da gikk det mye bedre. Det er tross alt sikkert dobbelt så mange som kjører sørover enn nordover så lysreguleringen bør være tilsvarende, sier Anders Fiskvik, som kom på jobb mer enn tidsnok tirsdag.

Les forrige sak:
Meråkerbanen er stengt mellom Hell og Storlien som følge av flommen. (Arkivfoto)
Flommen stenger jernbanen

Buss for tog mellom Stjørdal og Storlien

Close