8 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

Nå er ny-gapahuken på plass

Bygd på rekordtid etter vellykket pengeinnsamling

Nå er den nye gapahuken ferdig i Monsberga. (Foto: Privat) Nå er den nye gapahuken ferdig i Monsberga. (Foto: Privat)
Værnes begravelsesbyrå steindag april

35 dager etter at gapahuken i Monsberga brant ned til grunnen, er en ny gapahuk på plass.

Klikk på bildene for å se dem i større versjon.

(Reportasjen fortsetter under bildene)

– En stor takk til herrene i Lions-klubben som har satt opp ny gapahuk på rekordtid, og en stor takk til Martin Hallager Aaknes og flere for innsamlingsaksjonen som ble satt i gang.

Ole Myrbekk, som er en av frontfigurene i Monsbergas Venner er både glad og litt rørt når den nye gapahuken nå er på plass. Foreløpig har de ikke den hele og fulle oversikten over hvor mye penger som kom inn under innsamlingen, men han har et håp om at summen skal dekke materialkostnadene.

– Det er flere som har sagt at de ønsker å bidra, og det er selvfølgelig fullt mulig. Kontonummeret er 44652484457, eller du kan vippse til 126175, sier Myrbekk.

Coop Storlien artikkelnivå

Nesten umiddelbart etter brannen natt til 14. april satte Martin Hallager Aaknes og hans selskap Eventgruppen AS og Martro AS i gang pengeinnsamlingen. Nå kan han se at dette virkelig har tatt av.

– Vi er helt satt ut over givergleden både fra bedrifter og privatpersoner. Nå håper vi at den blir tatt vare på og at området videreutvikles i henhold til de planer som foreligger. Monsberga er en perle av et naturområde som ligger så og si i sentrum av Stjørdal som det vil være mulig å legge masse aktiviteter til i fremtiden, sier Hallager Aaknes.

Han håper folk valfarter til Monsberga og bruker det flotte området og den nye gapahuken.

– Vår oppfordring til stjørdalinger er å ta turen til Monsberga. Du vil bli overrasket over hvor mye det er å gjøre der både for voksne og barn, sier Martin Hallager Aaknes.

Den nye gapahuken skal åpnes med brask og bram om noen dager.

– Onsdag 30. mai klokka 18 ønsker vi å markere ny åpning av gapahuken hvor vi innbyr små og store til et arrangement i Monsberga. Dette er foreløpig på planleggingsstadiet, men det skal bli en flott kveld, lover Ole Myrbekk i Monsbergas Venner.

Les forrige sak:
FØLGER TRADISJONEN: Karsten Hammer følger i fotsporene til pappa Kjell Erik Hammer hos Hammer Planteskole og Hagesenter.
Ny generasjon inn på hagelaget

Nå har junior Hammer tatt over anleggsdriften

Close