11 °C Stjørdal, NO
20/09/2020

Nå får du dessert-isen levert på døra

Frakter ut liter etter liter med is til helgakosen

Annie Røsten (t.v.) og Silja Lind var fornøyde mottakere av dessert-is på døra ved Halsen sykeheim. N´ice Isbar har stengt isbaren i Torgkvartalet, men selger og kjører nå ut dessert-is i store kartonger til hjemmesittere som ønsker seg litt ekstra godt i koronatiden. (Foto: Privat)

De ansatte ved Halsen sykeheim kunne fornøyd ta imot flere bokser med is på døra i dag. N´ice Isbar i Torgkvartalet har stengt sin virksomhet på grunn av koronakrisen, men i stedet frakter de isen hjem til alle i Stjørdal.

– I stedet for en kule i kjeks eller beger kan kundene nå få kjøpe hele isboksen og i tillegg få den fraktet hjem til seg. En boks inneholder 4,6 liter is og vi har i mange ulike og gode smaksvarianter, sier Håvard Røkke ved N´ice Isbar. Han understreker at de selvfølgelig forholder seg til alle råd og regler, og at betaling skjer via Vipps og at isboksen settes igjen utenfor inngangsdøra til kjøperne. Handelen kan du gjøre ved å sende en tekstmelding til 92987820 med ditt isønske.

Isbaren lanserte dette tilbudet onsdag kveld, og «take away-isen» har bokstavelig talt falt i smak.

– Vi har kjørt ut et temmelig stort antall liter med is, ja, men det er veldig hyggelig å kunne gjøre disse dagene litt mer koselig for alle som sitter hjemme, og som verken kan eller vil ut av husene, sier Håvard Røkke.

I dag var han blant annet innom Halsen sykeheim som hadde benyttet seg av tilbudet. Der ble fire isbokser, drøyt 18 liter is, tatt imot med åpne armer.

– Nå skal vi virkelig kose oss, sier avdelingsleder Monika Rønsåsbjørg ved sykehjemmet.

 

Les forrige sak:
Flagger for fortsatt drift

En gledens dag for barnehagen i Elvran

Close