8 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Nå får vinnerne prispengene

Nå kan vinnerne selv bruke pengene på nye aktiviteter

Det var Stjørdal Demensforening som endte opp med «Eldreprisen 2016»; en gave fra vinnerne Stjørdal Seniorforum. Her er Gunda Widén (fra venstre), Sissel Solvold og leder Grete Falck Anderssen sammen med leder i Stjørdal Seniorforum, Ole Myrbekk. Ordningen med krav om "videresending" av prispengene er nå avskaffet. (Arkivfoto: Bjørn Helge Larsen) Det var Stjørdal Demensforening som endte opp med «Eldreprisen 2016»; en gave fra vinnerne Stjørdal Seniorforum. Her er Gunda Widén (fra venstre), Sissel Solvold og leder Grete Falck Anderssen sammen med leder i Stjørdal Seniorforum, Ole Myrbekk. Ordningen med krav om «videresending» av prispengene er nå avskaffet. (Arkivfoto: Bjørn Helge Larsen)

Tidligere har vinnerne av eldreprisen måtte gitt pengene videre. Fra og med i år er det ikke sånn lenger.

Leder av eldrerådet i Stjørdal, Jon-Anders Myrvang, er godt fornøyd med at kriteriene om videredeling av eldreprisen nå er endret.

– Organisasjoner, enkeltpersoner og kommunen gjør en flott innsats overfor seniorene i kommunen, og mange har i årenes løp blitt hedret med prisen. Men de som har mottatt prisen har, i henhold til tildelingskriteriene, gitt den videre til andre som også har gjort seg fortjent. Dette er nå endret; personen eller organisasjon som får prisen, beholder den, men kan også gi den videre dersom de ønsker det, sier Jon-Anders Myrvang.

Årets eldrepris vil bli utdelt under et festarrangement i Kimen, der også kulturprisen og miljøprisen blir overlevert. For alle prisene haster det nå å komme med begrunnede forslag til kandidater.

 

Les forrige sak:
Leder Bodil Myhr (t.v.) og resten av Fram-styret har bestemt seg for å utsette åpningen av den oppgraderte Framnes. Her fra et dugnadsmøte tidligere i høst.
Utsetter åpningen av Framnes

Venter til det blir varmere vær

Close