4 °C Stjørdal, NO
25/11/2020

Nå har butikken fått en ny avdeling

NLM Gjenbruk åpner sin utvidede gjenbruksbutikk med en helt ny møbel- og interiøravdeling

Kjell Kolbrek hos NLM Gjenbruk åpner lørdag den store nye møbel- og interiøravdelingen i utsalget langs Stokmovegen i Stjørdal. Det skjer på samme adresse som NLM Gjenbruk har butikk i dag. Kjell Kolbrek hos NLM Gjenbruk åpner lørdag den store nye møbel- og interiøravdelingen i utsalget langs Stokmovegen i Stjørdal. Det skjer på samme adresse som NLM Gjenbruk har butikk i dag.
Elbil-lading

NLM Gjenbruk i Stokmovegen åpner sin utvidede gjenbruksbutikk, med en helt ny møbel- og interiøravdeling, lørdag 24. oktober.

Det er gjort flere endringer de siste ukene hos NLM Gjenbruk i Stjørdal sentrum. I tillegg til møblering i eksisterende butikk, har eierne utvidet arealet med ny interiør- og møbelavdeling. Kjell Kolbrek sier det er nødvendig å holde stengt inntil åpning skjer lørdag med utvidet åpningstid.

1300 kvadratmeter ekstra areal

– Det skal være attraktivt og spennende for kundene å besøke butikken vår også fremover. Nå har vi plassert varene på en praktisk og oversiktlig måte. Alt som selges fra oss er rent og i orden sier Kolbrek. Han leder en av Trøndelags største gjenbruksbutikker, nå med 1300 kvadratmeter ekstra areal for pent brukt møbel og interiør.

Oppe i andre etasje hos NLM Gjenbruk i Stjørdal åpner i midten av november den store julebutikken. Kjell Kolbrek lover å tilby juleartikler på 1300 kvadratmeter gulvflate.
Oppe i andre etasje hos NLM Gjenbruk i Stjørdal åpner i midten av november den store julebutikken. Kjell Kolbrek lover å tilby juleartikler på 1300 kvadratmeter gulvflate.

– Har dere varer nok til å fylle arealene?

– Vi er veldig takknemlige for det som kommer inn og blir levert til utsalget. Mange donasjoner gjør at vi kan drive med gjenbruk. Midlene som kommer inn går til veldedige prosjekter i flere land. Vi ønsker oss gjerne flere brukbare bruktsaker i stort og smått, sier Kolbrek, som minner om at alt må være rent og pent ved innlevering.

På bakgrunn av smittevernregler har bruktbutikken hatt noe redusert åpningstid, men etter åpning lørdag blir åpningstidene igjen normalisert. Ansvarlig for presentasjon av varene er Anita Elverum. En tilreisende butikkutvikler er også i gang med klargjøring av butikken sammen med et femti-talls frivillige.

Julebutikk

– I den nye møbelavdelingen mot øst i bygget selger vi skap, kommoder, bord, spisestuer, sofagrupper og stoler, for å nevne noe. Vi må også røpe litt om overraskelsen som etter hvert vil tilbys i andre etasje med ny julebutikk. Denne blir også på 1300 kvadratmeter og åpner i midten av november, sier Kjell Kolbrek. NLM Gjenbruk har 35 butikker i Norge og fire i Trøndelag.

Les forrige sak:
Vil utvikle Malvik ved å investere 1,6 milliarder

- Omfattende planer for utvikling og vekst, sier rådmann Carl-Jakob Midttun

Close