-10 °C Stjørdal, NO
18/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

Nå har fotballfeberen inntatt landemerket

Pyntet og gjort klart til seriestart

Flagget er på plass og en gedigen fotball likeså. Blink-ildsjelene John Stensdal (t.v.) og Jan Ove Hjelseng (t.h.) sto for installasjonen sammen med skilteier Rune Sagen (i midten). (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Landemerket i Hell-skråningen, det ikoniske Hell-skiltet, er nå klar for seriestart. Mandag kveld var skiltets eier Rune Sagen på plass sammen med ildsjeler fra Stjørdals-Blink Fotball for å pynte opp skiltet ekstra i anledning fredagens seriestart i Obos-ligaen.

– Vi pynter opp bygda, Stjørdal og Værnesregionen til seriestart. Dette blir topp, vi har ventet på Obos-ligafotball her i flere år, sier Rune Sagen. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Høyt hevet over Hell og Stjørdal er Hell-skiltet nå klargjort til fredagens seriestart. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Sammen med John Stensdal, Jan Ove Hjelseng og sistnevntes datter, Aida ble det gedigne Blink-flagget plassert der sammen med en enda mer gedigen fotball.

– Vi er i Obos-ligaen nå, – da må vi gjøre mye ekstra. Dette er en flott installasjon, synes John Stensdal, som alltid er sett på Blink-kamper vaiende på det svære røde og svarte flagget.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Var ruset på amfetamin da han kjørte altfor fort

Nå er mannen i 30-årene fradømt retten til å kjøre for alltid

Close