13 °C Stjørdal, NO
22/06/2021

Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 25

Nå har kafeen fått nye eiere

Strømsøegården fra Levanger overtar «Hos Oss» i Stjørdal

NYE EIERE: «Hos Oss» fortsetter som «Hos Oss mat, øl og vin» når de nye eierne fra Strømsøegården på Levanger overtar driften av det populære lunsjstedet på torget i Stjørdal. Her er selger og nye eiere samlet: F.v. Osamah Ayad, Ine Strømsøe Johansen, Ted Mathisen, Monica Renbjør Henriksen og Elfrid Mathisen. NYE EIERE: «Hos Oss» fortsetter som «Hos Oss mat, øl og vin» når de nye eierne fra Strømsøegården på Levanger overtar driften av det populære lunsjstedet på torget i Stjørdal. Her er selger og nye eiere samlet: F.v. Osamah Ayad, Ine Strømsøe Johansen, Ted Mathisen, Monica Renbjør Henriksen og Elfrid Mathisen.

Eierne av Strømsøegården på Levanger overtar «Hos Oss» på torget i Stjørdal og fortsetter som «Hos Oss mat, øl og vin».

– Vi skal utvikle et bra kveldskonsept i tillegg til dagens flotte dagtilbud med lunsjretter og fersk bakst. Det blir fortsatt kanelsnurrer, verdens beste og milkshake i tillegg til god kaffe fra den velkjente Espressomaskinen. Men Stjørdal har rom for nye aktører om kvelden.

For vi ser at vårt konsept mangler i Stjørdal. Nå ønsker vi å gi stjørdalingene er nytt kveldstilbud, sier Monica Renbjør Henriksen som har brukt tida på å analysere markedet i Stjørdal.

UNDERSKRIFT: Det høytidelige øyeblikket er kommet for undertegning av salgskontrakten.
UNDERSKRIFT: Det høytidelige øyeblikket er kommet for undertegning av salgskontrakten.

Salgskontrakten er nettopp underskrevet. – «Hos Oss» stenger dørene fredag kveld, forteller innehaverne Elfrid og Ted Mathisen som er veldig glad for at Strømsøegården overtar:

– Mange kandidater har meldt sin interesse. Men vi har størst tro på at Strømsøegården med sin rike erfaring og coole stil står best rustet til å drive «Hos Oss» videre, poengterer Elfrid og Ted.

– Når Hos Oss stenger dørene, overtar vi med intens oppussing i de kommende uker. Da skal vi skape et restaurantkonsept med bar. Strømsøegården har drevet i Levanger i 34 år og tar med seg sine erfaringer til Stjørdal.

I løpet av disse har vi alltid bakt vår egen pizza i eget bakeri. Nå tar vi med denne legendariske suksessen til Stjørdal, sier Monica

Vi kommer til å utvide virksomheten i Stjørdal og satse mer på matserving om kveldene. Det betyr fisk, kjøtt og salater. I tillegg vil vi også fremheve «pinchos» og våre hjemmelagede gode hamburgere. Vi vil også ha et rikelig utvalg av vin og øl, sier en forventningsfull Ine.

Det tas sikte på nyåpning mandag 2. mars.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Stein har ramlet ut på E6

Kjør ekstra forsiktig forbi Langstein

Close