9 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

Nå har Lovise sluppet ny singel: – Låten handler om å gå inn i noe skummelt

Ni måneder etter den første singelen er Lovise Fredrikke Kilen klar med en ny

Under ett år etter at hun bestemte seg for å gi ut sin første låt, har Lovise Fredrikke Kilen gitt ut sin andre låt som på en uke har passert tusen lyttere på musikkplattformen Spotify. Foto: Ragnhild Ingstadbjørg Under ett år etter at hun bestemte seg for å gi ut sin første låt, har Lovise Fredrikke Kilen gitt ut sin andre låt som på en uke har passert tusen lyttere på musikkplattformen Spotify. Foto: Ragnhild Ingstadbjørg

Lovise Fredrikke Kilen ga i 2020 ut sin første låt. Nå er hun tilbake med sin andre singel «Follow Lights».

Stjørdalingen Lovise Fredrikke Kilen ga i november 2020 ut sin første låt Ocean Creatures. Den 27. august slapp hun sin andre singel «Follow Lights».

– Låten handler om å gå inn i noe skummelt. Det kan være skummelt å gjøre noe selv om man er redd, men det finnes alltid lyspunkt på veien, forklarer hun.

Fine tilbakemeldinger

Med et noe mystisk lydbilde, som skaper en spenning, tar låten en med på en reise.

– Jeg var i en slik prosess selv. Jeg satt ved pianoet, det var mørkt ute og jeg var i en prosess jeg ikke visste helt hvordan skulle ende. Da kom teksten, forteller Kilen videre.

Låten begynte hun på allerede i november og innspillingen ble gjort i uke 31.

– Jeg har holdt på jevnt og trutt. Det viktigste for meg er at lyden blir rett, og det vet man ikke før man møter produsenten, som tok litt tid, sier hun.

– Ekstra gøy

Det er nå gått en og en halv uke siden singelen ble tilgjengelig på alle plattformer. Ifølge Kilen er det ekstra gøy å slippe akkurat denne låten.

– Det er veldig stas og det er selvsagt ekstra gøy med denne fordi låten står meg så nær. Jeg har fått veldig mange fine tilbakemeldinger; det virker som folk synes den er fengende og kul, forklarer hun videre.

Les forrige sak:
Tone Bremseth (t.v.) slår seg sammen med Liv Marit Bremseth, og sammen starter de opp Stoffhuset.
Slår seg sammen og starter ny butikk i Gata

- Vi gleder oss, sier Tone Bremseth og Liv Marit Bremseth

Close