11 °C Stjørdal, NO
04/08/2020

Nå kan Anton vinne Gullruten

Stadig mye oppmerksomhet for storsjarmøren

Anton har blitt en veldig populær kar, og nå kan han også vinne Gullruten. Her sammen med matmor Monica Sagen og matfar Fredrik Holmen. (Foto: Tormod Leet, Monster/NRK)

Storsjarmøren Anton er nominert i kategorien «Årets deltager» under Gullruten.

– Det er artig da. Det «verste» er at jeg tror han kan vinne også, sier matfar Fredrik Holmen, som synes det er stas at hunden Anton er nominert som en av fire kandidater til å bli «Årets deltager» under Gullruten.

Ekstra artig er det jo at «naboen» Morten Hegseth er en av programlederne, forøvrig sammen med Sigrid Bonde Tusvik.

– Morten vokste jo opp rett på den andre siden av gata her, sier Fredrik Holmen.

Gullruten er prisutdelingen for TV-bransjen og skulle etter planen gå av stabelen 9. mai. Men koronaen satte en stopper for det, og nå er det planlagt at Gullruten foregår på Clarion Hotel Oslo den 19. juni. Anton var som kjent med i programmet «Fra bølle til bestevenn» og konkurrerrer med Kristoffer Lundin fra «Jan Thomas søker Drømmeprinsen», Trude fra «Funkyfarm» og Andreas Bolset fra «Jakten på kjærligheten» om å bli årets deltager.

Fredrik Holmen, samboer Monica Sagen og Anton selv liker at hunden er nominert.

– Han elsker jo folk og liker at mange snakker til han. Og ikke minst har han virkelig satt Stjørdal på kartet, sier Fredrik Holmen.

Oppmerksomheten er stor rundt Newfoundlandshunden Anton etter at han gjorde stor suksess på TV-skjermen. Men ikke plagsom stor, synes Holmen.

– Neida, stort sett er det bare veldig artig. Det er ikke noe pes, sier Fredrik Holmen.

Sist helg var en skikkelig jubelhelg for Anton for da kunne han virkelig gjøre det han liker aller best.

– Mange tror at Anton bare ligger på ryggen og spiser, men da skulle de vært med han på bading. Det er det artigste han vet, og da er det såvidt jeg klarer å holde han, sier Fredrik Holmen.

Les forrige sak:
Se video: Reddet elgkalv fra flomstor elv

Få dager gammel elgkalv kjempet mot strie strømmer

Close