15 °C Stjørdal, NO
13/07/2020

Nå kan de igjen gi pleie til kropp og sjel

Behandlerne hos B.B. Behandling i Torgkvartalet kan igjen ta imot kunder

ÅPNER DØRENE: Massørene Pia Hellberg og Berit Byberg hos B.B. Behandling har åpnet dørene igjen i 3. etasje i Torgkvartalet. Her er ytterligere tre behandlere tilgjengelige for bestilling av tjenester. ÅPNER DØRENE: Massørene Pia Hellberg og Berit Byberg hos B.B. Behandling har åpnet dørene igjen i 3. etasje i Torgkvartalet. Her er ytterligere tre behandlere tilgjengelige for bestilling av tjenester.

Berit Bybergs Behandling har igjen åpnet sine dører. Fem behandlere er tilgjengelige med sine tjenester.

Behandlingsstedet for kropp og sjel ligger i 3. etasje i Torgkvartalet. Under korona-pandemien har stedet vært stengt, men nå er behandlinger startet opp igjen. Pia Hellberg og Berit Byberg synes det er fint å møte klienter og kunder.

– Det har vært en rar tid med stengte dører, men nå åpner vi med å tilby tjenestene igjen, sier Berit og introduserer de fire andre som leier hvert sitt behandlingsrom. Pia Hellberg har 20 års erfaring med å tilby massaje. Hun er fotsoneterapeut og massasjen hun utfører går gjerne i dybden. Gunn Toril Haugen er helhetstearapaut og tilbyr healing, aromatouch, regresjon og lett massasje. Per Einar Ankersen er klarsynt, healer og coach med lang praksis. (Artikkelen fortsetter under annonsen)

– Hva tilbyr behandlingsstedets eier, Berit, når dørene har åpnet?

– Jeg hadde egen praksis i Torgvegen i mange år. Nå er vi flere sammen her i Torgkvartalet, og vi trives godt sammen. Her utveksles felles kompetanse der målet er å hjelpe kundene våre til en bedre helsesituasjon, og kanskje dagliglivet blir lettere å takle etter våre behandlinger. Min praksis har pågått i 15 år med massasje og dybdemassasje, sier Berit Byberg.

Nå har hun et ledig rom for videreutleie i lokalene og utsalget tilbyr kosttilskudd, urter, vitaminer, saltsteiner og krystaller for salg. Behandlerne på stedet synes naturlig nok det er fint å kunne gjøre kjent at dørene er åpne for publikum og kunder.

– Det kan være greit å gjøre en direkte bestilling til behandler, vi har litt ulike åpningstider ettersom noen arbeider også andre steder, sier Berit Byberg. I likhet med alle på samme adresse er Berit glad for å kunne ivareta sikker og god håndtering av kunder etter åpningen. Her skal også all risiko for smitte ivaretas på beste måte.

Les forrige sak:
FIN UTVIKLING: Jan Kjørsvik er glad for den fine utviklingen Frosta Hageby har hatt siden starten.
– Dette har gått veldig bra

Jan Kjørsvik er glad for den fine utviklingen til Frosta Hageby

Close