4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Nå kan dobbelt så mange være med på feiringen

Plutselig kunne Stjørdal Seniorforum åpne dørene for flere deltagere under tiårsjubileet. – Meget gledelig, sier leder i Ole Myrbekk. (Arkivfoto) Plutselig kunne Stjørdal Seniorforum åpne dørene for flere deltagere under tiårsjubileet. – Meget gledelig, sier leder i Ole Myrbekk. (Arkivfoto)

I utgangspunktet ble tiårsjubileet begrenset av restriksjoner. Nå jubler Seniorforum over å kunne åpne for dobbelt så mange publikummere.

Da Seniorforum tidligere i år annonserte sin første jubileumsforestilling tidligere i høst, ble billettene revet ut av hyllene. Den gang hadde forestillingen en begrensning på 250 billetter, men nå som man har lettet på restriksjonene kan Seniorforum åpne opp for at enda flere får mulighet til å være med på tiårsjubileet.

– Fortsatt ledige plasser

– Storsalen på Kimen er åpnet opp for over 500 gjester, dermed er det plass til enda flere på konsertene. Det er enda noen ledige plasser, så det er bare å sikre seg billett, forteller leder i Stjørdal Seniorforum Ole Myrbekk.

Jubileumskonserten holdes den 8. oktober, med to planlagte forestillinger.

– Mye god underholdning

Myrbekk forteller videre at det er mye god underholdning som vil bli presentert under fredagens feiring, og programmet inneholder blant andre komiker Terje Stamnes, Jolley Jumper & Big Moe fra Blues in Hell, Stjørdal Seniorvarieté, Autumn Leaves, Flex og Lars Eggen fra Opera Trøndelag. Viggo Valle vil lose publikum igjennom forestillingen som konferansier.

– Det er et meget bra program, sier Myrbekk og legger til:

– At storsalen i Kimen nå er åpnet for full sal er meget gledelig, og vi opprettholder selvfølgelig begge forestillingene. Så her er det bare å velge den som skulle passe best.

Les forrige sak:
Veigrøft før klopplegging. Skogskaran er i full gang med nødvendig redskap. Fra venstre Arvid Hanssen, Egil Jullumstrø og Einar Ingdal.
Hver uke jobber gjengen til glede for allmennheten. Nå har de fått sin velfortjente heder

Close