16 °C Stjørdal, NO
30/09/2020

Nå kan du bytte bort uteklærne dine

Hotell arrangerer byttedag

Hele kommende uke er det innlevering av bytteklær på Quality Airport Hotel Værnes. Markedskoordinator Frida Sund på hotellet sier det blir byttedag søndag 17. november med lekekrok og aktiviteter for barna.

Quality-hotellet i Kjøpmannsgata i Stjørdal arrangerer ny klesbyttedag. Nå ønsker de at du kommer med uteklær som du kan tenke deg å bytte.

Hele kommende uke, fra mandag til lørdag, tar hotellet i Kjøpmannsgata imot yttertøy til en byttedag som arrangeres søndag 17. november. Frida Sund er markedskoordinator på hotellet og synes ordningen passer bra sammen med fokuset på samfunnsansvar som Choice-kjeden vektlegger. Samarbeidet med Miljøagentene og Frivilligsentralen synes hun passer godt når bytte av klær kan gi reduksjon av overskuddsvarer.

– Kanskje er det noen som har ytterjakker de aldri bruker, eller de har en fritidsbukse som er for smal rundt livet? Vi tar imot maksimalt fem plagg fra hver giver, og alt må være rent og i orden. Denne gang er fokuset vårt rettet mot ytterklær. Disse tas imot av resepsjonens ansatte hos oss hele neste uke, sier Frida Sund.

Hotellets ansatte får god hjelp til å plassere ut og henge opp innkomne klær når Miljøagentene kommer til hotellet på byttedagen. Miljøagentene er miljø- og naturbevisste barn og unge fra Meråker og Stjørdal. Sammen med Frivilligsentralen deltar de i prosjektet og er spente på responsen.

– Hvilken erfaring har dere med byttedager som dette?

– Hotellet har prøvd å arrangere tilsvarende dager tidligere med stor suksess. Vi håper på bra respons også denne gang. De som leverer inn klær på hotellet får utdelt byttelapp, slik at de kan komme på søndagen mellom klokka 15 og 17 for å bytte og hente jakker eller bukser inne hos oss, sier Frida Sund. Hun frister også med aktiviteter for barna med lekekrok og gratis popcorn.

– Overskuddsmateriell fra byttedagen går videre til Frivilligsentralen, sier Frida Sund.

 

Les forrige sak:
Fritidstilbud til alle skal gi bedre folkehelse

- Å delta i fritidsaktiviteter er bra for den psykiske helsen til de unge.

Close