10 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Nå kan du kjøpe bil i kjøpesenteret

– Målet vårt er at det skal være mulig å kjøpe og bestille bil også uten direkte kontakt med selger

Senterleder Geir Veie på Torgkvartalet opplever i likhet med selger Stig Vorum at salg av biler nå får større innpass i kjøpesenter. Denne elektriske Hyundai Ioniq blir stående sammen med informasjonsskjermer i flere måneder fremover. Senterleder Geir Veie på Torgkvartalet opplever i likhet med selger Stig Vorum at salg av biler nå får større innpass i kjøpesenter. Denne elektriske Hyundai Ioniq blir stående sammen med informasjonsskjermer i flere måneder fremover.

Torgkvartalet i Stjørdal legger til rette for salg av biler i senteret. Rett før nasjonaldagen kjørte bilselger Stig Vorum hos Strandveien Auto Stjørdal inn en ny Hyundai Ioniq. Den elektrisk drevne bilen blir stående foran rulletrappa i mange måneder.

Foran rulletrappa midt i Torgkvartalet har nå Strandveien Auto Stjørdal sine nye multifunksjonelle skjermer med informasjon om sine bilmodeller. Nå kan publikum selv taste inn søk etter informasjon om bilhusets bilmodeller. Via bank-id kan bilen bestilles og kjøpes via skjermene. Ved de to skjermene står en splitter ny bil av typen Hyundai Ioniq. Selger Stig Vorum hos Strandveien Auto i Stjørdal tror salg av biler fra kjøpesenter vil øke i årene fremover.

– Dette forenkler et eventuelt kjøp for både kunde og selger. Skjermene utgjør et helt unikt informasjonssystem som vi nå tilbyr i Torgkvartalet. Hovedskjermen gir kunden informasjon om bilmodell, tekniske spesifikasjoner, ekstrautstyr og priser. Den gir også mulighet for bestilling.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Hvorfor tilbys publikum infoskjermer ved bilene?

– Målet vårt er at det skal være mulig å kjøpe og bestille bil også uten direkte kontakt med selger. Uansett er vi tilgjengelige for den som ønsker dialogen med selger, også under oppfølging før og etter salg, sier Stig Vorum.

Senterleder i Torgkvartalet, Geir Veie, opplever at utviklingen går i retning av bilsalg også på kjøpesenter. Utenfor inngangen til senteret har et annet bilhus «glasset inn» to-tre av sine bilmodeller.

– Hvor lenge vil dere presentere bilene fra Hyundai foran rulletrappa?

– Vi ønsker å presentere våre modeller her på Torgkvartalet så lange det gis mulighet til dette, sier selger Stig Vorum fra Strandveien Auto.

Fra senterledelsen har han fått lovnader om å tilby biler i flere måneder på senteret. I følge Vorum har ikke Strandveien Auto foreliggende planer om å innta lokaler inne i Torgkvartalet foreløpig. På City Syd på Heimdal har derimot bilhuset nå oppstart med eget utsalg av biler.

 

Les forrige sak:
Lagleder Jan Håvard Hastadklev i front for Blink-laget under ettermiddagens spasertur i Fredrikstad. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)
På plass for å ryste en fotball-storhet

Serielederne er klar for å overraske foran tusenvis av Fredrikstad-supportere

Close