4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Nå kan du leie bil via mobilen

Vil gi kundene en mest mulig stressfri leiebil-opplevelse

– Nå kan du bestille og hente og levere leiebil på mobilen, uten å stå i kø eller snakke med noen; enkelt og effektivt, sier Ingvild Torp Pedersen, Chief Brand Officer i Sixt Bilutleie. – Nå kan du bestille og hente og levere leiebil på mobilen, uten å stå i kø eller snakke med noen; enkelt og effektivt, sier Ingvild Torp Pedersen, Chief Brand Officer i Sixt Bilutleie.

– Nå kan kunden ordne alt på mobilen og gå rett til leiebilen, uten å kaste bort tid i kø og på papirarbeid. Vi tror kundene kommer til å sette stor pris på denne løsningen, sier Trond Svensson ved Sixt Bilutleie på Trondheim lufthavn Værnes.

Trond Svensson er sjef for Sixt Bilutleie på Trondheim lufthavn Værnes. Nå tilbyr han og hans firma en ny løsning som skal gjøre billeien køfri.
Trond Svensson er sjef for Sixt Bilutleie på Trondheim lufthavn Værnes. Nå tilbyr han og hans firma en ny løsning som skal gjøre billeien køfri.

Sixt Bilutleie er første utleiekjede i Norge som tilbyr en 100 prosent nett- og mobilbasert løsning for leie av bil. Sixt fast track ble lansert mandag 20. mai på flyplassene i Bodø, Trondheim, Bergen,
Haugesund, Stavanger, Ålesund, Evenes og på Gardermoen. I tillegg tas det i bruk ved Sixt sine kontorer i Oslo og Bergen sentrum. Sixt har som mål at minst 20 prosent av kundene deres
registrerer seg som fast track-kunder i løpet av 2019.

Enklere kundereise

Sixt Bilutleie har brukt mye tid på å utvikle den teknologiske plattformen for Sixt fast track. Den gjør det mulig for kundene å bestille, hente og levere leiebil, uten å være i direkte kontakt med firmaets medarbeidere. Bilen bestilles via nettsiden og kunden kan gå direkte til Sixts bilutlevering på flyplassen eller i byen. Ved hjelp av en kode som kunden får på mobilen, får han eller hun tilgang til bilnøkler fra en mobilstyrt nøkkelboks.
– Mange som leier bil hos oss, har dårlig tid og skal rekke møter og avtaler. De vil bruke minst mulig tid på henting og levering. Nå forenkler vi hele kundereisen og sparer tid og ressurser både for kunden og oss selv. En vinn- vinn-situasjon, sier Trond Svensson i Sixt.

Registrering

Sixt Bilutleie har selv utviklet programvaren til Sixt fast track. Det mobilstyrte nøkkelskapet er utviklet og tilpasset av teknologifirmaet Sharebox i Arendal. Torp Pedersen sier det har vært mange utfordringer underveis.
– Mange ting må være på plass før man kan låne ut bil til noen; førerkort, forsikringer og sikker identifisering av leietaker. Det betyr at alle som ønsker å benytte seg av den nye ordningen, må registrere seg som Sixt-kunde og fast track-kunde på våre hjemmesider. Man fyller inn nødvendige personopplysninger, inkludert kredittkortinformasjon og får passord, sier Ingvild
Torp Pedersen, Chief Brand Officer i Sixt Bilutleie.

Sixt fast track vil i første omgang kun være tilgjengelig for faste kunder.

– Vi i Sixt Bilutleie er stolte av å være først ute med en sømløs fast track-løsning for bilutleie. Vi kommer til å videreutvikle og forbedre systemet kontinuerlig for å gi kundene våre en mest mulig stressfri leiebil-opplevelse, sier Torp Pedersen.

Les forrige sak:
HJELP PÅ HJEMMEBANE: Sønnen Markus på 14 og de andre søsknene hjalp til med gårdsdriften i 2018 slik at pappa John Magne Bremseth kunne sette opp det over 800 kvadratmeter store driftsbygningen nesten helt på egen hånd.
Bygde nytt fjøs nesten helt alene

- Jeg er nok litt egen, og når noen sier jeg ikke får det til blir jeg ekstra motivert

Close