-5 °C Stjørdal, NO
30/11/2020

Nå kan du overta gården dronningen overnattet på

Gården Sulamo ved Feren i Meråker er til salgs

VAKKERT: Like ved Feren i Meråker ligger eiendommen som Dronning Sonja har overnattet på og som nå er til salgs. VAKKERT: Like ved Feren i Meråker ligger eiendommen som Dronning Sonja har overnattet på og som nå er til salgs.

Gården Sulamo ved Feren i Meråker er til salgs, og eiendommen har en interessant historie som blant annet rommer et dronningbesøk.

– Dronning Sonja har overnattet i stabburet en gang hun var på fjelltur i distriktet, sier Jan Morten Svendsen i Aktiv Stjørdal.

Han er megler for det forestående salget, og allerede i det gården Sulamo ble lagt ut begynte interessentene å melde.

– Totalt har vi rundt ti personer på listen kun i løpet av noen få dager. Vi tror det vil bli enda flere som kommer når vi har visning til helgen, sier Svendsen.

POTENSIAL: Jan Morten Svendsen mener eiendommen i Meråker har mange muligheter.
POTENSIAL: Jan Morten Svendsen mener eiendommen i Meråker har mange muligheter.
Kan starte campingplass

Dagens eier, Randi Krogstad, har bodd på gården siden 1980-tallet, og rustet den kraftig opp.

– Gården er Randis livsverk, men hun nærmer seg 80 år og bor alene. Det er grunnen til at hun ønsker å flytte på seg, sier Svendsen.

Eiendommen rår over et areal hele 307 dekar, og rommer blant annet en kårbolig og to stabbur som er blitt brukt som vandrehjem.

– Våningshuset er fra 1980-tallet. I tillegg til stor bygningsmasse, er deler av eiendommen ned mot innsjøen Feren regulert til campingdrift. Gården har et stort potensial, sier megleren.

4,5 millioner kroner

Gården, som ligger en snau halvtimes kjøring fra Meråker sentrum, har fått en prisantydning 4,5 millioner kroner.

– Det var vanskelig å sette pris, men gården masse hus og mange muligheter. I tillegg har selgeren blitt tilbudt en pris tidligere, som ligger litt lavere enn vår prisantydning, men Randi ønsket å selge eiendommen på det åpne markedet, sier Svendsen, som presiserer at det er bo- og driveplikt på gården.

Les forrige sak:
Bjørg Sissel Kvannli og Frode Estil vil at lokale langrennsløpere skal få konkurrere så mye som mulig denne sesongen - i lokale renn.
– Lokale skiklubber må ta ansvar

Vil at lokale langrennsløpere skal få konkurrere så mye som mulig

Close