5 °C Stjørdal, NO
26/02/2021

Maxus-endelig1
Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 08

Nå kommer plussgradene

Slik blir været de neste dagene

Utsikten fra Stjørdal sentrum ved rådhuset tidlig tirsdag ettermiddag.
Søknadsfrist – mobilbanner

Selv om temperaturen er ganske lun sammenlignet med de siste ukene, er vi fremdeles på minussiden av termometeret. Fra helga vipper det over til plussiden.

På torsdag kan noen steder oppleve å vippe til plussgrader, men det begynner ikke for fullt før helga. Selv om det ikke er altfor mange grader, vil flere kommuner ligge rundt to til fem plussgrader gjennom fredag og lørdag. Fra søndag og utover mot neste uke vil det flere steder ligge rundt syv plussgrader gjennom ettermiddagene.

Frem til neste tirsdag er det stort sett meldt skyet vær i hele Værnesregionen. Det er meldt sol torsdag og fredag ettermiddag, men fra helga og utover er det lett skyet vær som vil prege området. Man vil oppleve noe nedbør i form av regn gjennom helga, men dette vil roe seg i løpet av mandagen.

Søknadsfrist – mobilbanner
Kraftig snøfokk i Tydal

Ett unntak hvor det er kaldere denne uka er Tydal, hvor det i ettermiddag og i morgen er meldt gult farevarsel for kommunen. Yr.no sier det ventes lokal snøfokk i fjellet på grunn av sterk vind fra sørøst og snø. Det er usikkert når farevarselet opphører.

– Beregn ekstra tid til transport og kjøring. Bruk riktige dekk og kjør etter forholdene. Unngå unødvendig ferdsel på utsatte steder, skriver de på sine nettsider.

Les forrige sak:
Selbu kirke vil være rammen rundt oppføringen av Snømørke 28.februar 2013.
Får 900 000 kroner for å kalke kirken

Arbeidene anslås å koste 1,5 millioner kroner

Close