7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Nå lukter det opprykk av Blink

Meget imponerende hjemmeseier for Blink

Sander Erik Kartum er en gigant på midtbanen til Stjørdals-Blink. Her er han i ferd med å rundlure halve Arendal-laget før han setter inn 3-0-målet.

Arendal kom til Blinkbanen stinne av selvtillit etter at de slo Fredrikstad 2-1 i forrige serierunde. På Blinkbanen søndag ettermiddag fikk de imidlertid rundjuling av 2. divisjons aller beste lag, Stjørdals-Blink, som vant 4-0.

Stjørdals-Blink leverte en gnistrende førsteomgang søndag ettermiddag. Etter en jevn innledning på kampen ble det temmelig fort enveiskjøring fra et meget imponerende hjemmelag.

Sondre Hopmark Stokke fikk æren av å trille inn 1-0 etter 24 minutter etter at Sander Erik Kartum vant ballen høyt i banen. Uselvisk spilte lånkbyggen ballen videre til Stokke som enkelt kunne sette ballen i mål.

Tolv minutter senere var det Sondre Sørløkk som dundret inn 2-0 etter nok en gjenvinning, og like før pause kom dagens aller største prestasjon. Sander Erik Kartum er ikke stor og tung, men foran Arendals-målet rundlurte han tre-fire fysisk sterke bortespillere som lå igjen på kunstgresset før han dundret ballen i mål. Litt av en prestasjon av den meget sterke indreløperen som slet med en liten skade i den ene hånden i samme periode. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Sondre Hopmark Stokke har akkurat rullet inn 1-0 for Stjørdals-Blink og er klar til å takke Sander Erik Kartum for den «ferdigscorede» pasningen.

Andreomgangen ble en meget kontrollert transportetappe for Stjørdals-Blink. Sondre Hopmark Stokke satte inn 4-0 og kampens siste scoring etter en corner. Dermed vant Blink 4-0 over hardtsatsende Arendal for andre gang denne sesongen.

Det lukter rett og slett opprykk av dette Blink-laget som imponerer i kamp etter kamp. Det er bunnsolid fra den meget sikre keeperen Nicklas Frenderup bakerst, via en stødig backrekke og helt fram til effektive angrepsspillere.

Men søndag var det kanskje den sentrale midtbanetrioen som var aller, aller best av mange gode. «Ankeret» Jakob Tromsdal er kanskje lagets beste pasningsspiller og har virkelig «hovmesterblikket». Rundt seg har han to av divisjonens aller beste, kanskje de beste, indreløperne i Sander Erik Kartum og Sondre Sørløkk. Ikke bare er alle tre meget ballsikre og gode fotballspillere, men de har en voldsom aggressivitet og er svært gode på å vinne ballen i gunstige posisjoner for Blink.

Her ser du tabellen for 2. divisjon avdeling 1.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Jente (12) funnet etter leteaksjon

Sendt til legesjekk med vond fot

Close