16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Pynter Gågata til påske

Blir skjønt med gult og grønt

Nå blir det nye påskeliljer i blomsterkrukkene langs Kjøpmannsgata i Stjørdal. Sissel Lundli og Hege Jullum Fiskvik fra park- og idrettsetaten i kommunen skaper trivsel. Nå blir det nye påskeliljer i blomsterkrukkene langs Kjøpmannsgata i Stjørdal. Sissel Lundli og Hege Jullum Fiskvik fra park- og idrettsetaten i kommunen skaper trivsel.

Nå plantes det påskeliljer langs Kjøpmannsgata i Stjørdal. Park- og idrettsavdelingen bidrar til trivsel med gule blomster på grønne stilker som markerer tidlig vår.

Om snøen og kulda slo kollbøtte på den forsvunne solvarmen, er det allikevel klare tegn på tidlig vår i Trøndelag. Som en ekstra markering har nå park- og idrettsavdelingen tatt grepet med utplanting av gule påskeblomster disse dagene. Tirsdag møtte vi to litt frosne, men blide damer i gang med utplanting.

– Vi fant ut at tiden rett før påske passer godt til å forskjønne med litt grønt og gult i gågata. Det skjer ved at vi planter nesten ferdig utvokste påskeliljer. Denne gang plantes det i annethvert bed, eller krukke som er utplassert langs Kjøpmannsgata, sier Sissel Lundli og Hege Jullum Fiskvik fra parketaten i kommunen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Les forrige sak:
Onsdag åpner den nye grensehandelen

Coop og Sportringen åpner - Eurocash og apotek venter

Close