12 °C Stjørdal, NO
30/07/2021

Nå ser han frem til å sette i gang: – Folk er ivrige og ønsker å være med

Etter et år med avlysninger, ser Norolf Øverkil frem til å invitere folk igjen

Norolf Øverkil har drevet med skyting i hele sitt voksne liv. Etter et år med avlyste stevner ser han frem til å invitere folk tilbake på skytebanen. Norolf Øverkil har drevet med skyting i hele sitt voksne liv. Etter et år med avlyste stevner ser han frem til å invitere folk tilbake på skytebanen.

Etter et år med lite aktivitet blir det nå mulighet for å delta på en kveld med oppskyting på Melmyra skytebane i Flora.

Torsdag 24. juni åpnes det opp for en kveld med skyting i Flora. I løpet av det siste året har de fleste stevner og kvelder blitt avlyst på grunn av pandemiens begrensninger, nå ser Norolf Øverkil frem til å sette gradvis i gang.

– Det har vært trasig det siste året, og vi har i grunn ikke fått arrangert noe. Det er først nå vi ser at det er mulig. Folk er ivrige og ønsker gjerne å være med, selv om vi også nå må forholde det restriktivt i forhold til nasjonale, lokale og forbundets regler, forklarer Øverkil.

Ta med eget underlag

Spesielt viktig vil det være at skytterne tar med egne sitte- og liggeunderlag og er forberedt på at betaling skjer via Vipps.

– Egentlig får man ikke skyte hvis man ikke tar med dette selv. Vi oppfordrer derfor på det sterkeste til at dette blir fulgt, sier Øverkil.

Nå håper han at første kveld kan gjennomføres på en skikkelig måte, ta folk tar det med ro og følger arrangørens oppfordring.

– Det vil hjelpe oss som arrangerer veldig og vil ha betydning for fortsettelsen fremover, forklarer han videre.

Åpent for alle

Siden Jaktfeltkarusellen startet opp mener Øverkil at det er skjedd en betydelig endring hos jegerne.

– Folk trener mer med våpen og det er bra, for reglene blir strengere og strengere. Vi følger opp, og har et inntrykk av at folk er flinkere til å holde en god standard på skytingen, sier han.

Torsdag gleder han seg til å se flere flinke skyttere på Melmyra skytebane, og ønsker alle hjertelig velkommen.

– Det vil være åpent for alle som er med i jaktfeltkarusellen, men også for andre som er interessert. Det er usikkert når neste stevne vil holdes, men vi håper det blir mulig å gjennomføre snart, forklarer han.

Les forrige sak:
Scandic Hell i Stjørdal. (Arkivfoto: Guro Storli Aune)
Reiselivsaktørene samles

Skal utveksle erfaringer for å få inspirasjon til videre utvikling

Close